ציטוזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציטוזן
    חני
    08/11/2008

שלום אני בת 46 שוקלת 70 ק"ג גובה 170 פעילות גופנית ,כל יום הליכה של 5 ק"מ בערך שעה .(במשך חודשיים האחרונים) ואוכלת די מאוזן אבל הירידה מאוד איטית רציתי לברר מה דעתך על כמוסות ציטוזן האם כדי לקח לזרז את הירידה במשקל ? והאם אומגה 3 יכולה לעזור בירידה המשקל . חשוב לי לקבל תשובה בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציטוזן

הוספת תגובה

• ציטזן - פתרון מצויין

אהרון
    09/11/2008

ליצרנים ומשווקים. לך, במקרה הטוב ייגרם נזק רק לכיס. אם פתרון ההשמנה היה נמצא בכמוסות,כדורים,אבקות או בקבוקים לא היו עוד שמנים בעולם. רק יצירת מאזן אנרגיה שלילי על ידי תזונה ופעילות גופנית מורידה שומן. המשקל שלך בטווח התקין ולא צריכה להלחץ. כמובן שהורדה של כמה קילוגרמים רצויה. אני מציע להמשיך לאכול כמו עכשיו מבחינת הערך הקלורי תוך שמירה על כללי התזונה הנכונה, ולהעלות את מרחק ההליכה ל8 ק"ם בעצימות בינונית או להמשיך ולהוסיף עוד פעילות אירובית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו