כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    דורין
    15/11/2008

שלום אני אשמח אם תעזרו לי אני אחרי ירידה של 12 11 קילו אני עכשיו שוקל בין 57 ל58 רציתי לישמור על המישקל אם התפריט הזה הוא בסדר בשביל להשיאר איך שאני ? בבוקר שני פרוסות לחם קל אם גבינה 5 % או 3% כמה כפות כמובן או שלפעמים אם מעדן ס.% ביינים יוצא לי לאכול 2 פרות ובצהריים מנת פחמימה וחלבון או אורז ועוף ספגטי ועוף וכדומה ..ומלא ירקות ... הש אלה שלי זה כמה פחמימות לאכול אם אני מערבבת אם חלבון זאת אומרת אם אני אוכלת עוף ואורז אז עדין לבשל כוס של אורז או שעדיף חצי כוס וועוף .? כי הבנתי שבעוף יש הרבה קלוריות וכמה קלוריות יש בכוס אורז ? אגב אני מיתאמנת 3 פעמים בשבוע בחדר כושר במשך שעתיים האימון שלי מיתחלק ככה בקרוס חצי שעה על רמה 2 ובואפנים 20 ד'ק על רמה 1 .. וכול שאר האימון זה אימון כוח .. האם זה בסדר זה לא קצת מידי ? אשמח אם תעזרו לי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• הי דורין

ד''ר רוני חרמון
    16/11/2008

יש לך בעיה בהבנת נושא הדיאטה אם את רוצה לעשות את זה טוב את חייבת לקבל יעוץ מקצועי. הדרך שלך לא תוביל אותך כפי שאת רוצה. כל הכבוד על הירידה במשקל. לשמור על המשקל זה יותר קשה וצריך לדעת לעשות את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו