דיאטת השמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת השמנה
    יוסי
    17/11/2008

שלום, אני בן 19 שוקל 45 קילו וגובה 160 היתי אצל הדיאטנית בקופ"ח והיא אמרה לי שצריך לעלות לפחות למשקל של 51 קילו ולכן הכינה לי תפריט להשמין, בוקר: פיתה עם גבינות, בינים:מעדן חלבי, שקדים, צהרים:מנת פחמימה מנת בשר וסלט, בינים:פרי, שקדים ועוד ממתק או עוגה,ערב: דגנים עם חלב. השאלה שלי היא האם שאני אשמין ואגיע למשקל של 51 לא יהיה לי צמיגים בבטן ושומנים בצדדים כמו בעבר? האם הגוף יתעצב בצורה טובה ובלי הרבה שומנים באיזור הבטן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטת השמנה

הוספת תגובה

• הי יוסי

ד''ר רוני חרמון
    18/11/2008

תעשה את זה בהדרגה ובהשגחה ותוסיף הרבה ספורט לעיצוב הבטן והגב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדק"רוני חרמון

יוסי
    18/11/2008

ד"ק אמרת לי על הדיאטה של ההשמנה שאני צריך לעשות ספורט לעיצוב הבטן והגב אתה יכול בבקשה להגיד לי איזה תרגילים לעשות כדי לחזק את שרירי הבטן והגב? והאם גם לעשות כפיפות בטן אז כמה בערך כפיפות ליום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו