אני יודעת שמעצבן אך עבורי....חשוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני יודעת שמעצבן אך עבורי....חשוב
    מיטל
    19/11/2008

שלום רב, אני בת 25 שוקלת 75 כלומר סובלת מעודף משקל בשל היותי בגובה 1.57 ס"מ. אני מתאמנת בחדר כושר באימוני סיבולת לב-ריאה (ספינינג) 3 פעמים בשבוע ולעיתים עוד אימון של חיטוב/עיצוב/משקולות פעם בשבוע. ברצוני לדעת מה עלי לעשות בכדי לרדת במשקל מאחר ואני נמצאת במתכונת אימונים זו מעל שנה ומלבד 3 קילו "שום דבר לא זז" כיצד אני יכולה לקדם את ההרזיה בצורה משמעותית. אני כולי ייאוש...... אני מודה ומתוודא שהבעיה העיקרית שלי היא הצמדות לתפריטים מאחר ואני מרגישה "חנוקה" ואורח החיים בבית אינו מתאים לדיאטות והבישול והמוצרים בו אינם תואמים למזונות הרצויים בדיאטה. בתודה מראש, מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיאטה וספורט

ליטל סמואל-לוי
    19/11/2008

הי מיטל,
    כדי לרדת במשקל דרוש מאזן קלורי שלילי כלומר: לשרוף יותר קלוריות ממה שאת אוכלת.
    לפי מה שאת מתארת, נשמע שאת שורפת יפה בפעילות ספורטיבית אבל עדיין תקועה. מה שאומר שאת אוכלת עדיין יותר.
    לצערי אין מנוס אלא לעשות שינוי בתזונה בבית. את ממש לא חייבת להיצמד לתפריט ספציפי או לקנות רק מוצרים דיאטטיים, אבל אפשר לעשות כל מיני שינויים קטנים שיש להם משמעות גדולה במצטבר, למשל להתחיל מקיצוץ של שומנים מיותרים (חטיפים, מזון מטוגן, מאפים...), להימנע מיצים טבעיים וממותקים, הקפדה על זמני ארוחות (לא לפתוח פערים גדולים בין הארוחות כדי לא להגיע רעבה, ומצד שני גם לא לנשנש בין לבין), העשרת התזונה בירקות (טריים ומבושלים), שתייה מרובה של מים ועוד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו