צליאק ודיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צליאק ודיאטה
    נועה
    16/07/2007

אני חולת צליאק ונמצאת בטיפול לאיזון בלוטת התריס מעל שנה.לפני 3 שבועות נותחתי להוצאת בלוטת פאראתרואיד בגלל גידול. בשנה האחרונה עליתי מאוד במשקל ובנוסף סובלת מעייפות ודכדוך. מבקשת לדעת כיצד לרדת במשקל עם המגבלות הרבות של תזונה וכיצד הרפואה המשלימה יכולה לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צליאק ודיאטה

הוספת תגובה

• לנועה

אבנר
    17/07/2007

היי נועה

אני רק יכולה להמליץ לך להכנס לפורום ליד של הפוד קאוצ', ולדבר שמה עם מיה, היא פשוט מקסימה וחיובית, אני קצת מכורה אליה כי היא פשוט שיפרה לי את כל חיי המשפחה דרך התזונה
    פשוט תנסי היא דיאטנית מעולם אחר ומקצועית בטירוף
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צליאק ודיאטה

מוניקה קרן
    17/07/2007

שלום נועה,

חוסר איזון של בלוטת המגן יכולה להפריע לתהליך של ירידה במשקל. לכן כדאי לאזן אותה קודם, כדי למנוע תיסכולים מיותרים.

אני ממליצה לך לפנות ליעוץ תזונתי מקצועי, יחד עם כל הבירורים והניירת הרפואית שברשותך, ולנסות לרדת במשקל במסגרת מסודרת, שתספק לך ליוו תזונתי ורפואי שיתיחס לכל הבעיות שציינת.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו