מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמאס לי כבר...אוראל24/11/2008
אני בן 16, יש לי בעיה רצינית ביותר, אני מגיל קטן מאוד סובל מהשמנה רצינית ,בגיל 14 הגעתי ל124 קילו והיום אני 140 קילו אני בעבר בגיל12 עשיתי דיאטת הרבלייף שהסקתי את המסקנות שאני ירדתי מ94 קילו ל79 שהפסקתי,התחלתי לעלות ברמות מטורפות והגעתי לאן שהגעתי יש לי גוף גבוה ולא רואים כל כך שאני כזה שמן ,אבל בכל זאת מה שחשוב לי היום זה לא איך מבחוץ אני רוצה להיות בריא ואני רוצה להוריד 60 קילו כי אני גבוה (1.80) אני חושב שזה יספיק אני צריך לקבל עצות(איך) אם תגידו לי מה לאכול , ספורט (את האמת שאין לי כל כך אופציות חוץ מכדורגל והליכה) כמה פעמים ביום? זמן? אני מאוד יודה לכם והלוואי ועוד שנה אני יזכה לפרסם פה הודעה שהצלחתי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, אפילו עדיף, רק אם תדאג להיגינה
אהרון24/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיועדת להודעה הקודמת שלך
אהרון24/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני והוא שני אנשים שונים באותו שם
אוראל24/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב לא קל אך אפשר לפתור
אהרון24/11/2008דיאטה אינה תמיד דבר פשוט, וודאי לא עם הרבלייף או כל מיני פתרונות מן הקופסה או בקבוק ואתה רואה בעצמך את התוצאות. רק תזונה נכונה כאורח חיים יחד עם פ"ג נכונה יעזרו. אני לא חושב שהפורום הוא המקום הכי מתאים להדרכה בהתחשב בגילך הצעיר ובעודף הניכר והמסוכן. הייתי מפנה אותך לרופא דיאטן שיבדוק אותך ויתאים תוכנית תזונתית וספורט בהתאם למימצאים.. בכל מקרה עודף של 60 ק"ג מורידים תחת פיכוח רפואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא שאני ניסיתי
אוראל24/11/2008מלא פעמים ללכת לדיאטן מומחה ואף פעם לא הצלחתי.. אני די מתבייש ללכת ושיראה את המשקל שלי אני יודע שאני יכול לבד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה
אנונימי25/11/2008תשמע הדרך הכי טובה לרדת במשקל מנסיון זה ספורט אתה יכול להמשיך לאכול מה שאתה אוכל פשוט לעשות ספורט כמה פעמים בשבוע הספורט המומלץ מבחינתי זה אופנים זה אימון אירובי ששורף הרבה קלוריות מחזק סיבולת לב ריאה ולא גורם נזקים גופנים אתה צריך להתמיד על אימון קבוע עכשיו הסוד הוא כשאתה מגיע למשקל רצוי יחסית לא להפסיק תאימונים במכה אחת לאט לאט אם תפסיק מהר תעלה במשקל בצורה לא נורמלית אחרי שאתה רואה שהמשקל מאוזן יחסית אתה יכול להתאמן כפעמים בשבוע מבחינתי חשוב שיהיה גם משקל צמוד להישקל כל יום בשעה קבועה יחסית אם עששיתה פאשלה אתה יודע שאתה צריך לעבוד קשה יותר באימון היומי מקווה שעזרתי =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימי25/11/2008רק שתדע שאני ההיתי שוקל 100 קילו וירדתי ל 86 לא נראה שיש הבדל אבל זה הבדל רציני מאוד שום דיאטן לא עזר לי וניסיתי הרבה פשוט עד שיום אחד לקחתי את עצמי שידים והתחלתי לרכוב על אופנים מדי יום כמעט לאחר חצי שנה המלאכה הושלמה ועברה עוד שנה של שמירה על המשקל ואל תצפה להוקוס פוקוס זה לוקח זמן סבלנות תעזור פה הרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי גיא
ד''ר רוני חרמון26/11/2008יש לך בעיה שאפשר לפתור אבל לא לבד. אתה חייב לקבל ליווי מקצועי כיוון שהדרך שלך ארוכה מאוד וצריך לעשות את זה גם באופן בריא. תפנה לרופא שיודע להנחות דיאטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אור29/11/2008גם לי ממש נמאס כבר... והייתי אצל דיאטנית ועליתי הכל בחזרה.. אני פשוט נשברת מהר מדיי.. אני גם בת 16 .. אכפת לך שנתכתב? [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרזיה מוצלחת מנסיון
רחל04/12/2008שלום לך גיא אם הרצון שלך חזק תוכל להצליח, בעלי בן 63 נכה שלא יכון לעשות פעילות גופנית וירד מ-29/4/08 להיום 31 ק"ג כלומר 6 חודשים והוא לא רעב. האוכל שלו מורכב מהכל חוץ מ:- סוכר קמח [כל מה שיש בו קמח] תפוחי אדמה אורז יתר הדברים מותר הכל בשר עוף דגים כמה שרוצים ירקות טריים וירקות מבושלים עם שמן בספרי או מעט מעט מאד שמן. דברי חלב עד שלושה אחוז. נכון יהיו כאלה שיגידו שלא בריא לא לאכול בכלל עמילן אבל זה עובד. אצל בעלי זה עבד היום בעלי יכול לנשום בכוחות עצמו ולהתלבש לבד מה שלא יכול היה לעשות קודם. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)