האם פופקורן ללא שומן משמין ?חשוב לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם פופקורן ללא שומן משמין ?חשוב לי
    רחל
    04/12/2008

שלום אני טסה לכ-5 חודשים לארצות הברית עד עכשיו לקחתי אקומפליה אך כידוע ירדה מהמדפים. בכדי להגיע למשקלי של לפני 35 שנה אני צריכה להוריד עוד 5-6 ק"ג, אני לא שמנה רק הבטן גדולה ירדתי לא הרבה בין 4-5 ק"ג בחודשיים אך הבטן ירדה גם אומרים לי וגם הבגדים מדברים. אני מעשנת הרבה ואצל ביתי בבית לא מעשנים ולפי קצב העישון שלי אני אמורה ליהיות כל הים בחוץ ושם מאד קר, אני רוצה לנסות להכין פופקורן ללא שמן ואולי בזכות זה גם הפסיק או הפחית בעישון, לכן אני מבקשת לדעת אם פופקורן משמין וכמה מותר לאכול. אודה על תשובתכם רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פופקורן

שלומית
    11/12/2008

אני מכינה פופקורן במיקרוגל שמים את הגרעינים בקערה של פיירקס או כל קערה גדולה שמותר לשים במיקרו ומכסה בצלחת ושמה עד שהפופקורן מוכן וזה טעים אבל כדי שיהיה מלח בלי שמן או חמאה אני מרטיבה ידיים ומקפיצה איתם את הפופקורן והמלח נדבר למים ושמה עוד דקה לייבש את המים במקרוגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רחל

ד''ר רוני חרמון
    14/12/2008

פופקורן בשקית שעושים במיקרו ללא תוספת חמאה שווה בין 400-600 קלוריות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו