ירידה מוגזמת ב % השומן בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה מוגזמת ב % השומן בגוף
    אורלי
    05/12/2008

שלום רב, בחצי שנה האחרונה החלטתי לרדת במשקל . עשיתי דיאטה ( המנעות ממתוקים ומאפים, אכילת מוצרים של 1- 3 % שומן, אכילת יותר ירקות ,) וכמובן הגברתי פעילות גופנית- כמעט כל יום פעילות אירובית ופעמיים בשבוע פעילות חיזוק שרירים ( פילאטיס מכשירים ). ירדשתי במשקלי תוך 5 חודשים 8 ק"ג - מ 54 ק"ג ל 46 ק"ג. גובהי הוא 154 ס"מ. לאחרונה נרשמתי לחדר כושר מטעמי נוחות . בבדיקה שנעשתה לי שם הופתעתי לגלות כי % השומן שלי נמוך מאוד- % שומן - 4% ( במדידה שנעשתה לפני שבועיים- 5% ) מסת שרירי- 45.3 ק"ג ממשקלי ( נורמלי ואף עלה בהשוואה למדידה מלפני שבועיים ) . ידועות לי הסכנות ב% שומן נמוכים בנשים, ואינני מעוניינת לפגוע בביראותי . המחזור החודשי שלי עדיין קיים ( כל 4 שבועות, אם כי התקצר מ6 ל 3 ימים ). שאלותיי הן: 1. עד כמה אמינה הבדיקה שנעשית בחדר כושר למדידת % שומן בגוף ( מכשיר דמוי משקל שמנתח במחשב את הממצאים ) . 2. ובמידה ואכן % השומן כאלה נמוכים- מה עליי לעשות על מנת להעלותם מבלי לעלות במשקל גופי או לפגוע בחיטוב שלי. אשמח להתיחסותכם, תודה מראש אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי אורלי

ד''ר רוני חרמון
    07/12/2008

מדידות אחוז השומן בגוף אינם מדוייקים ולא אמינים. זה יותר גימיק מאשר אמת. מנהל המזון והתרופות האמריקאי לא מתייחס למדד זה בכלל ובצדק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו