תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה
    יונית
    09/12/2008

שלום רב. בבדיקות השגרתיות שערכתי התגלה כולסרטרול וטריגליצרידים גבוה,מחסור בברזל ויתר ל.ד. כרגע מטופלת רק בכדורי ברזל.רופאת המשפחה אומרת שכרגע אעבור לתזונה בריאה ושוב היא תעשה בדיקות בעתיד ואז תחליט מה לעשות. יש לציין שאני במשקל תקין ולא צמחונית.(בת 45) ממה שהבנתי המון מזון אסור לי לאכול. אני ממש מבולבלת. אפשר יעוץ מה כן אפשר לאכול? והאם אפשר לאכול למשל קציצות מטוגנות בשמן קנולה? תודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה

הוספת תגובה

• שלום יונית

ד''ר רוני חרמון
    10/12/2008

הייתי ממליץ לך לפנות לדיאטנית אפילו בקופ"ח שלך זה חינם.
    את צריכה לדעת שכולסטרול לא מושפע מהדיאטה כל השאר כן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,אבל ביקשתי מהרופאה הפניה

יונית
    10/12/2008

היא טוענת שקודם אעשה לבד את שינוי התזונה.ויותר מאוחר אם המצב ישאר ככה ,היא תתן הפניה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי קשר תתחילי דיאטה ותראי רצינות

ד''ר רוני חרמון
    11/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו