טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכם
אני בת 15 גובה 1.61 אני אני היום שוקל 54 והיתי שוקלת ליפני 7 חודש 68
עשיתי כניראה דיאטה לא נכונה כי הפסיק לי המחזור
היתי אוכלת בין 1000 1200 קלוריות ליום .. והיתאמנתיי בחדר כושר
והיתי עושה פעילות גופנית כול יום ..
ועכשיו לבנתים אני לא מיתאמנת המאמן אמר לי לעשות הפסקה
ולעשות בדיקות דם ליראות אם אני יכולה להמשיך להיתאמן ...
הלכתי היום אל הרופא היא הביאה לי תרופה ל7ימים לקבל מחזור ולאחר שבוע שאני יקבל לעשות בדיקות דם .. עעככשיו השאלות שלי הם
האם התרופה הזאת תעלה אותי במישקל ?
ואם אני לא יתאמן בתקופה הזאת אני יכולה להשמין ? אפילו שאני אוכלת בריא ומסודר ?
ואם לאחר שאני יקבל תמחזור אחרי שלא קיבלתי המון זמן אני ירגיש פחות נפוכה וירד במישקל ?
תודה זה ממש חשוב ליי. ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את צעירה וקצת מבולבלת. סדר החשיבות של הדברים אינו מסודר אצלך. הבריאות קודמת להשמנה. את חייבת לשמוע לרופא קרוב לודאי שהכול הסתדר אני בטוח שלא תעלי במשקל. את חייבת גם יעוץ תזונה ופעילות גופנית כמו הליכה של שעה 3 פעמים בשבוע את יכולה לעשות גם לבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רגע ובשבועים האלו שאני לא יתאמן ויוכאל כמו שהיתי רגילה שהיתאמני (בריא ומסודר )
אני לא יעלה במישקל ?
אבל למרות שאני לא יתאמן בשבועים האלו אני עושה בבית אופני כושר 60 ד'ק וכפיפות בטן 200
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים