הורדת מסת שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת מסת שומן
    אילי
    19/07/2007

שלום ,אני בת 30 ,גובה 1.60. שוקלת 62 קילו .לפני יותר משנה עברתי לגור בארה"ב בעקבות לימודיו של בעלי והוספתי למשקלי 10 קילוגרמים נוספים עד שגיליתי את ההרכב התזונתי של המזון פה זה היה מאוחר מידי...האוכל פה כל כך שמן שזה מפחיד!!! בכל אופן , לפני כשלושה חודשים התחלתי ללכת לחדר כושר בין 4-5 פעמים בשבוע למשך כשעה -שעה וחצי אני עושה בעיקר שיעורי אירובי ומשתדלת לאכול בריא ולא לאכול מעל 1400 קלוריות ביום אני מרגישה כי גופי קצת התעצב אך המשקל לצערי אינו משתנה לא משנה מה אני עושה .אני מעולם לא נזקקתי לדיאטה בעבר (עד המעבר..) ולא מבינה מדוע אני לא מצליחה להוריד במשקל

שאלה נוספת : האם ממולץ ללוות את הדיאטה בDietary supplement ?

בתודה מראש
    אילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת מסת שומן

הוספת תגובה

• הורדת מסת שומן

מוניקה קרן
    20/07/2007

שלום אילי,

כדאי לשלול סיבות רפואיות, הורמונליות שבגללן אינך יורדת במשקל. לבדוק האם בלוטת התריס עובדת כשורה.

תנסי להפחית עוד מעט את צריכת הקלוריות שלך. אינך שמנה ולכן אולי 1400 קלוריות אינם תורמים להרזיה. תנסי לאכול 1200 קלוריות לשבועיים ולראות האם יש הבדל.

אשמח שתעדכני אותי

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אילי
    21/07/2007

אני בהחלט אבדוק את עניין בלוטת התריס אך לגבי השאלה הנוספת האם אפשר ללות את הדיאטה עם כדורים הגורמים לתחושת שובע? והאם ידוע לך אם נטילת כדורים אלו עשויה לפגוע בנסיונות להקלט להריון

תודה
    אילי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מוניקה קרן
    22/07/2007

שלום אילי,

איני ממליצה על כדורים כאלו במיוחד. אם אוכלים ארוחות מסודרות ומקפידים על צריכת ירקות ומים מספקת, את יכולה להסתדר מצוין ללא כדורים.

בקשר לקליטת הריון, לדעתי לא ממש, אך איני מכירה את תכולת הכדורים בחו"ל. מומלץ שתתתיעצי עם הרופא המטפל שלך.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו