טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ,אני בת 30 ,גובה 1.60. שוקלת 62 קילו .לפני יותר משנה עברתי לגור בארה"ב בעקבות לימודיו של בעלי והוספתי למשקלי 10 קילוגרמים נוספים עד שגיליתי את ההרכב התזונתי של המזון פה זה היה מאוחר מידי...האוכל פה כל כך שמן שזה מפחיד!!! בכל אופן , לפני כשלושה חודשים התחלתי ללכת לחדר כושר בין 4-5 פעמים בשבוע למשך כשעה -שעה וחצי אני עושה בעיקר שיעורי אירובי ומשתדלת לאכול בריא ולא לאכול מעל 1400 קלוריות ביום אני מרגישה כי גופי קצת התעצב אך המשקל לצערי אינו משתנה לא משנה מה אני עושה .אני מעולם לא נזקקתי לדיאטה בעבר (עד המעבר..) ולא מבינה מדוע אני לא מצליחה להוריד במשקל
שאלה נוספת : האם ממולץ ללוות את הדיאטה בDietary supplement ?
בתודה מראש אילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני בהחלט אבדוק את עניין בלוטת התריס אך לגבי השאלה הנוספת האם אפשר ללות את הדיאטה עם כדורים הגורמים לתחושת שובע? והאם ידוע לך אם נטילת כדורים אלו עשויה לפגוע בנסיונות להקלט להריון
תודה אילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד