בחילות בוקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילות בוקר
    אור
    17/12/2008

עברה עלי תקופה לחוצה בזמן האחרון, בעקבות זה ירד לי התיאבון לחלוטין, אני לא יכולה לראות אוכל, אני קמה בבוקר עם בחילות קשות,ומחזיקה את עצמי לא להקיא אפילו שאני רואה אוכל שאהבתי פעם ממש גורם לי לבחילות אני 1.68 ושוקלת 44 קג אני מכריחה את עצמי לאכול ומאוד קשה לי אני מרגישה שאני ממש דוחפת אוכל ואחכ הוא תקוע לי בגרון אנשים מעירים לי שרזיתי יותר מדי וזה לא יפה וזה הוריד לי את הביטחון אני ממש רוצה להעלות במשקל. מהי הדרך הנכונה? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילות בוקר

הוספת תגובה

• עלייה במשקל

ליטל סמואל-לוי
    17/12/2008

הי אור,
    קשה מאוד לעלות במשקל שאין תאבון ויש בחילות קשות כל היום. נסי לאכול מידי שעתיים משהו קטן (זה גם עוזר לבחילות), עדיף שיהיה מזין ובעל צפיפות קלוריות גבוהה כמו אגוזים, שקדים, שמן זית, טחינה. את יכולה להיעזר גם בשייקים (אפשר לקנות בבית מרקחת אבקות מיוחדות להכנת שייקים כמו אבקת סקאנדי-שייק, weight-gainer ועוד) או להכין לך שיקיים בבית על בסיס פירות, גלידה, חלב.
    הכי חשוב שבמקביל תנסי לפתור את בעיית הלחץ שגורמת לחוסר התאבון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו