טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
טוב הסיפור שלי הוא כזה
לפני כחודש היתי במשקל נוראי שלא אציין אותו , תת משקל קיצוני ביותר .
כלומר היתי בצומות והרעבה
קיבלתי תפריט לעליה מדיאטנית שהתחיל מ500 קל' והיום עומד כבר על 900
ואני עולה איתו
הכיצד זה ייתכן?
כל שבוע אני עולה בסביבות החצי קילו וזה ממש מפחיד אותי
למה הגוף מגיב ככה לכמות מזערית של קל'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אמנם קצב חילוף החומרים שלך איטי ביותר, אבל בכדי להוסיף חצי ק"ג שומן צריך מאזן חיובי של כמעט 4000 קלוריות. קשה להאמין שמתפריט יומי של 900 קלוריות נוצר עודף שבועי כזה גדול.
אינני מכיר את הנתונים שלך, אבל שריפה יומית של כ300 קלוריות לא סביר שמספיקה לתפקוד של הגוף. יש 2 אפשרויות: או החישוב הקלורי אינו נכון, או את לא מעלה שומן אלא צוברת נוזלים ו\או אין לך יציאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראשית זה מצויין שאת עולה ואל תדאגי לא תשמיני עד אין גבול. את עולה בכמות כזו של קלוריות כיוון שהגוף שלך היה רגיל לחיות על הרבה פחות. לאט לאט הגוף שלך יתאזן על כ1300-1500 קלוריות ותפסיקי לעלות ותשמרי על משקלך. זו מלאכה של מקצוענים ולכן הטיפול בעזרת הדיאטנית מצויין תאמיני בה היא רוצה את טובתך. אל תתפתי לחזור לדיאטה ללא יעוץ לעולם.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד