טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 13 ואני בכיתה ז כל החברים שלי רזים ויש להם ריבועים ואני התחלתי בתחילת השנה להתחיל לעשות עליות בטן ושכיבות שמיכה ולרוץ פה ושם אבל לא ממש שמרתי על תזונה נכונה אני בקושי אוכל ארוחת בוקר אני שותה קולה ומנשנש חטיפים פה ושם וגם שוקולדים כל החברים שלי צוחקים עליי כי אין ריבועים וחברה שלי זרקה אותי בפומבי כי אין לי ריבועים ויש לי גם כרס קטנה באיזור הפופיק ודי עשו עליי חרם משו כמו שבועיים כבר ואני ממש מנסה לעשות ריבועים אבל קשה לי לשמור על תזונה נכונה. האם את יכולה לעזור לי ולהגיד לי ממה להימנע מאיזה סוג אוכל ומה כן לאכול ולעזור בכללי
תודה ומקווה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום גיא, נשמע שאתה סובל מהשמנה קלה וממצוקה חברתית עקב כך. כדאי לך לאמץ אורח חיים בריא יותר, כדי שהמצב הנוכחי ישתפר, תשמור על בריאותך, כושרך הגופני וכדי שבעתיד הבעיות לא יחמירו. כדאי לבסס את התזונה שלך על 3 ארוחות מסודרות שיכללו דגנים מלאים, כמו לחם מקמח מלא, דגני בוקר, אורז מלא, פסטה, קינואה וכד', מוצרי חלב רזים, כלומר עד 5% שומן, דגים ובשר רזה, קטניות, שפע של ירקות ופירות. כדאי לשתות בעיקר מים. כדאי להמעיט באכילת מזון מטוגן, חטיפים שומניים וממתקים. בין הארוחות אפשר לאכול ארוחות ביניים קטנות כמו פרי, יוגורט, מעדן, קרטיב וכד'. ארוחת הבוקר היא ארוחה חשובה מאוד. ומחקרים הראו שאנשים שאוכלים ארוחת בוקר, מרוכזים ומצליחים יותר בלימודים והם גם רזים יותר! כדאי גם לאמץ שיגרה של פעילות גופנית. גם כפיפות בטן, כדי לטפח את הריבועים, אך גם פעילות אירובית כמו הליכה, ריצה, רכיבה על אופניים וכד' הם חשובים ואותם יש לבצע יום יום. פעילות אירובית היא השורפת את השומנים, וכל עוד יש שומנים, שרירי הבטן לא יראו מספיק טוב. דבר נוסף שכדאי לדעת הוא, שהריבועים בבטן הם עניין של מבנה גוף וישנם אנשים שלמרות היותם רזים ושריריים לעולם לא יזכו להתפאר בירבועים. בהצלחה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד