לא יורדת במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יורדת במשקל
    נטשה
    21/12/2008

שלום אני בת 40+ שומרת המון זמן ומשתתפת בקב' תמיכה אני אוכלת קבוע כ 3 מנות פחמימה ביום ככריכים (צהריים ללא פחמימה) אני תקועה כבר המון זמן חודשים רבים מספור באותו משקל(BMI 26) סה"כ לא הרבה עודף אך מפריע לי עושה הליכות יומיום מה לדעתכם עוד אפשר לעשות?? מיואשת פוחדת לעזוב את הקבוצה כי אז אעלה במשקל(כבר קרה בעבר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יורדת במשקל

הוספת תגובה

• הי נאטשה

ד''ר רוני חרמון
    21/12/2008

צריך לעשות דיאטה בריאה ונכונה רצוי להתיעץ עם איש מקצוע כמו רופא שמבין בדיאטה. לא מספיק לאכול 3 מנות פחמימה שאני לא יודע מה זה צריך לעשות דיאטה נכונה לאורך זמן שתיה מרובה של מים ופעילות גופנית של הליכה במשך שעה כשלוש פעמים בשבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אידאלי, גם לא נורא.

אהרון
    21/12/2008

ברור שיש מקום לשיפור. קודם כול, טוב שאת שומרת ולא עולה. אני מיעץ לך להמשיך בקבוצת התמיכה ולבצעה פעילות גופנית כל יום ככל שאת יכולה להרשות לעצמך. אם תמשיכי בתפריט הנוכחי ולא תוסיפי קלוריות, התוצאות לא יאחרו לבוא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו