שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    חסויה
    22/12/2008

שלום יש לי בעיה ותהיתי אם תוכל לעזור ולייעץ לי דרך כלל איך לי בעיות עם הארוחות שלי ולב אני יכולה לאכול קצת מכל מנה ולהיות מסופקת אבל בחודש האחרון בזמן צמוד מאוד לארוחה אני נהיית "מורעבת" למרות שהרגע אכלתי ויש לי בולמוסי אכילה לרב זה קורה לי בסביבות הצהריים וא אני משתדלת לאזן זאת בערב אבל לפעמים זה קורה גם או רק בערב ובקיצור איך אני יכולה להתמודד עם זה כבר העליתי ואני שוקלת 53 על גובה 160 לא שמנה אבל כבר לא ה48 הרזה שהייתי . אשמח לטיפים הסברים למה זה קורה ועצות לפתרונות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• בולמוסי אכילה

אהרון
    22/12/2008

נתן למנוע על ידי ארוחות קטנות כל שעתיים שלוש. הרבה ירקות מגוונים והמנעות ממתוקים ודברי מאפה שמשאירים טעם של עוד. שתי מים גם אם את לא צמאה. פעמיים ביום חלבון בשרי כמו חזה עוף, דג איכותי או צלי בקר נטול שומן עם לחם מלא, הכל במנות קטנות. כשאת מרגישה התקפת רעב,צאי החוצה להליכה מהירה ל10-15 דקות. הפחיתי אכילת פירות בעיקר מתוקים שרק מגבירים את התאבון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה חסויה

ד''ר רוני חרמון
    23/12/2008

את אפילו רזה מידי למרות שעלית קצת במשקל. הרזון הזה אינו בריא ולדעתי גם לא יפה ולא סקסי.
    הפיתרון לבולמוסים שתוקפים אותך הוא שיש צורך לאכול אוכל מזין כל 3 שעות. כמובן לפי תוכנית וללא חריגה מכמות הקלוריות היומית שמתאימה לך. בנוסף לכך צמא ורעב זו אותה תחושה ולכן קודם תשתי משהוא רק אם מצבך לא השתפר סימן שאת באמת צריכה לאכול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו