טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ,
בעוד 3 חודשים אני יהיה בת 16 הגובה שלי הוא 1.57 והמשקל 53-54
אני מאוד רוצה להרזות ואין לי מושג מאיפה להתחיל ,
אני התחלתי באימוני חדר כושר אבל לא משהו רציני עם מאמן צמוד ,
אלה סתם מתאמנת לפי כמויות שקבעתי לעצמי ..
אני חייבת לציין שבגלל העובדה שכל החיים שלי אני עסוקה בדיאטות
החזה שלי מתחיל אשכרה ליפול ואני מאוד רוצה לדעת איך לחזק אותו !
הייתי רוצה לדעת איך ולפי מה לכוון לעצמי את התפריט ,
ולאיזה מומחה באזור הדרום אני יכולה לפנות כדי שיתמוך ויסייע לי בשמירה על המשקל .
אני חייבת מסגרת נורמלי ! מקווה שהבנת למה אני מתכוונת ..
תודה , חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מצבך לא רע, אבל יש מקום לשיפור.
דבר אחד לא ברור: את אומרת שאל למודת דיאטות אבל אינך יודעת איך להתחיל. נראה שלהתחיל את יודעת, הבעיה היא להתמיד.
את לא זקוקה לדיאטה דלת קלוריות אלא לתזונה נכונה תוך שמירה על הערך הקלורי הנוכחי.
פעילות גופנית הוא הפתרון היעיל והבריא בגיל ועם הנתונים שלך.
את לא חייבת מדריך צמוד, בקשי ממדריך חדר הכושר לכוון אותך כאשר הדגש צריך להיות על החלק האירובי שכדא לגוונו גם מחוץ לחדר הכושר.
לגבי השדיים, היא בעיה ידועה אחרי ירידה במשקל, בעיקר כאשר התנודתיות גדולה. הרקמות התומכות בשד נחלשות והעור העוטף את החזה מאבד מהאליסטיות שלו והחזה יורד כלפי מטה במידה המושפעת גם על ידי הגורם הגנטי. אין ממש פתרון תזונתי או התעמלותי לבעיה זו אבל תמיד
קיימת אופציה ניתוחית להרמת שדיים אם זה באמת מפריע אבל לא כדאי למהר בעיקר בגיל שלך.
יחד עם זאת קיימים תרגילים יעילים לחיזוק שרירי החזה, הדרכה והסברים תוכלי לקבל בפורום השכן
"כושר גופני".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את נשמעת לי בחורה רצינית. משקלך תקין את אינך זקוקה לרדת במשקל. תכווני את עצמך לאכול קצת פחות קלוריות מהתוצאה שתקבלי מהכפלת משקלך בעשרים וארבע כפול 0.9 , כמובן בצורה מושכלת ומגוונת. תמשיכי בפעילות גופנית הבנויה מהליכה של שעה פעמיים בשבוע ואימון אירובי או סטרצינג עוד שעה בשבוע. הכול אפשר בבית. בהצלחה.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים