משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל
    אורית
    29/12/2008

שלחתי שאלה וכנראה שלא הסברתי את עצמי טוב.....אני בת 20, 169, שוקלת 56, הסיבה שרציתי להוריד עוד קצת זה בגלל שרוב השומן מצטבר בבטן... אז אני רוצה לדעת מה לעשות כדי לרדת בבטן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל

הוספת תגובה

• לפי דעתי

לי
    29/12/2008

אני לא מומחית , אבל יעזור לך כפיפות בטן ואת צריכה לכתוב להם את התפריט שלך שיגידו לך מה לשנות, אם יש צורך מקווה שעזרתי=]]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפיפות בטן

אהרון
    30/12/2008

מפתחות ומחזקות את השרירי הבטן, אך לא מורידות שומן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין הרזיה נקודתית

אהרון
    30/12/2008

התפלגות השומן הינו נתון גנטי, בו אין לנו שליטה. על מנת להוריד את עודף השומן בבטן, את חייבת הרזיה כללית דבר שיוביל אותך לתת-משקל (לא בריא, לא אסטתי ולא סקסי). אם את לא יכולה להשלים עם המצב, תמיד קיימת אופציה של שאיבת שומן ומתיחת עור לפי הצורך. לא הייתי ממהר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אורית

ד''ר רוני חרמון
    31/12/2008

אין אפשרות לכוון את אזורי הירידה בגוף. ההרזיה הינה פרופורציונלית ולכן או שתעשי ספורט מכוון לבטן או שתלכי על שאיבת שומן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטער להפריע אבל...

עור רפוי
    31/12/2008

גם אני סובל מהבעיה המציקה הזאת. 1.60 שוקל בסביבות 44-44.5 בערך וחייל. אני נראה כמו ילד קטן את האמת בגלל מבנה הגוף הצר אבל לצערי הרב יש לי כרס גדולה מאוד שפשוט משפיעה עלי רבות, גם אם אני יאכל תפוח אחד ביום אני ירגיש שהבטן נפוחה וגדולה וזה מאוד מקשה עלי לתפקד ומכניס אותי לסרטים מה גם שאני מאוד מתבייש לחשוף את הבטן מרוב שזה מצחיק. שאלתי "אנשי מקצוע" רבים גם בצבא האם מה שהתצטבר לי בבטן זה שומן או עור רפוי ( יכול הייה להיווצר עקב הירידה הדרסטית במשקל - קרוב ל 20-30 קילו ), השאלה היא כיצד ניתן לזהות האם זה שומן או עור רפוי, והאם עור רפוי ניתן להוריד על ידי הורדה במשקל או שגם זה צריך ניתוח? אני לא יכול לעשות דיאטה מכיוון שאני כבר תת משקל וכמובן שאני משתדל לשמור על תזונה וספורט למרות שזה מאוד מאוד קשה כשאתה חייל ועובד. עכשיו לפי מה ששמעתי וכמובן שהתייעצתי לפני זה באינטרנט ניתוח כמו שאיבת שומן או מתיחת שומן צריך שהמשקל יהייה קבוע ולא להשמין יותר מי 5 קילו, ואם זה כך אני לא מתאים לניתוח שכזה בגלל גילי הצעיר ומשקלי למקרה שזה יגדל ככה שהניתוח יכשל, לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו