טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עקרונות כלליים:
הדיאטה מחייבת שתיית 8 כוסות מיים ליום.יש להימנע בדיאטצ ה"מסלול המהיר" מקפה, לחם מכל סוג , ומיצי פירות. בכל ארוחה יש לאכול קודם את החלבונים (דגים, בשר).
בוקר: 2 כוסות מיים, חביתה משתי ביצים, חצי ספל קווקר בבישול איטי, חצי מלון, תה צמחי או ירוק.
צהריים: סלמון בתנור , או סרדינים בשמן, סלט חסה בשמן זיית ולמון סחוט טרי.
ארוחת חמש: תפוח, רבע כוס גריעינים שחורים ללא מלח, יוגורט (לא ממותק).
ערב: מנת סלמון בגריל או מנת חזה הודו, סלט חסה עם שמן זיית ולימון, רבע כוס ירקות מאודים, 2 כוסות מיים , רבע מלון.
לפני השינה: 2 כוסות מיים, 3-4 פקאנים או שקדים.
אותה מצאתי באתר האקנה הישראלי וזאת בשביל לשפר את מראה עור הפנים תוך 4 ימים
נשמע לי הזוי, וחוץ מזה כל כך מעט אוכל :P
אשמח לשמוע את דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לגבי עור הפנים, לא נראה לי.
דיאטה עשירה בחלבון אבל עדיין יחסית מאוזנת. לא חייבים כל יום או פעמיים ביום סלמון, מומלץ
להסתפק ב3 פעמים בשבוע ובימים האחרים דג איכותי אחר צלוי ללא רוטב (רק לימון).
סרדינים אפשר כל יום כספק ראשי של סידן הואיל ואין מספיק מוצרי חלב.
לא מומלץ יותר משבועים ברציפות בהם צפויות תוצאות מוחשיות. אם אין עצירות, אפשר גם יותר.
אותי מדאיגות 2 ביצים כל יום, כדאי למדוד כולסטרול,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד