בקשה לתפריט עבור אישה בת 50

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה לתפריט עבור אישה בת 50
    לינה
    01/01/2009

שלום אימי בת ה-50 גובהה הוא 1.60 ומשקלה כ-65 קילוגרם מעוניינת להורזות כ-5 קילו . לא מרגישה בנוח עם עצמה עם משקל זה מישהו יכול להמליץ על תפריט בסביבות ה-1000 קלוריות? המורכב מבוקר פרוסת לחם רגיל עם 2 כפות גבינה ביניים צהררים ביניים וערב? תודה רבה !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מומלצת התאמה אישית

אהרון
    01/01/2009

אבל כדוגמה לקחתי את התפריט שלך הורדתי ממנו מה שמסומן ב--- והוספתי +++ בוקר: 2 פרוסות לחם מלא 3 כפות קוטג' 5% 2 כפיות ריבה --- 2 פתי בר---- כוס שוקו מורכב מ2 כפיות שוקולות חצי כוס חלב חצי מיים--- ביניים: לבן 1.5%+++ פילפל אדום+++ צהריים: חצי כוס פחמימה כף חומוס 2 פרוסות פסטרמה סלט ירקות+++ ביניםם: יוגורט פרי 3%--- פרי-תפוח/או 2 קלמנטינות ערב: 2 פרוסות לחם מלא 3 כפות גבינה 5% כפית ריבה--- 2 וופלות קפו'צ'ינו--- סלט חסה+++

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהרון אני מתנצלת אבל

לינה
    01/01/2009

אני מעדיפה לקבל תפריט עבור אימי מאחד מאנשי מקצוע שקצת מבינים יותר עיניין מקווה שלא פגעתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לינה

ד''ר רוני חרמון
    04/01/2009

אני חושב שאת צריכה יותר מודעות לנושא הדיאטה הרבה יותר ידע והבנה. בכול מקרה רצוי לקבל יעוץ כפול דיאטטי ופסיכולוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר חרנטו או ליטל

לינה
    04/01/2009

שאלה , אם יום אחד אפספס למשל יוגורט פרי , אני ארד במשקל ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו