שום דבר לא משביע אותי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שום דבר לא משביע אותי..
    עור רפוי
    13/01/2009

אני כבר לא יודע מה לעשות, כבר תקופה של חודש אני סובל מהתקפות בולמיות שבהן אני מעמיס כמויות מטורפות של אוכל.. ניסתי כבר כמעט כל דרך וכל תפריט אפשרי, אם זה לאכול כל שעתיים שלוש אם זה לאכול ארוחות יותר משביעות אם זה לשתות הרבה בין גם בין ארוחות ולהוסיף ירקות אבל כמעט כלום לא משביע אותי.. אני מגיע לבית מהצבא אחרי שדאגתי לאכול בצבא ופשוט נתקף רעב... לפעמיים זה קורה לי בצהריים ולפעמיים בערב ( בעיקר בערב ) שפשוט אין לי תעסוקה, אני כבר לא יודע כיצד לטפל בזה אני אוכל ארוחות ממש טובות ומסודרות ועדיין לא שבע. אפילו הוספתי לי כמעט לכל ארוחה 2-3 פרוסות לחם וזה עדיין לא משביע, מה עושים? אני אוכל ארוחה ומיד ישר מרגיש עוד רעב ודופק עוד ארוחה ועוד כמה פירות ועוד כמה ארוחות ועוד כמה מתוקים או טוסטים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שום דבר לא משביע אותי..

הוספת תגובה

• הי שלומי

ד''ר רוני חרמון
    14/01/2009

לא ברור ממדי גופך גילך משקלך והגובה שלך ולכן קשה ליעץ לך אם אתה לא שמן תאכל כמה שאתה צריך אסור בכול מקרה מתוקים וחטיפים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו