תפריט בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט בבקשה
    אורי
    18/01/2009

שלום קוראים לי אורי אני בת 15 . הגובה שלי הוא 160 ואני שוקלת 55 קילו הגעתי למקל הזה אחרי שעליתי מ47 בגגל במשקל הנ"ל הפסיק לי המחזור . בשעה טובה המחזור חזר ואני היום מתחילה ללכת לחדר כושר. בתקופה האחרונה אני רעבה כל הזמן ובגגל המלחמה אני גם לא בשגרה שלי ואני כל הזמן אני בנסיעות (אני מהדרום) בקשתי היא האם תוכלו לתת לי תריט לירידה במשקל שאני אבצע במשך שבועיים . יש לי תור לדיאטנית אבל אני רוצה להתחיל ואני פשוט ממש מפחדת שיעלם לי המחזור . בכל מקרה אשמח לתפריט לדוגמה . נ.ב שעות החולשה שלי הן אחר הצהריים שבהן אני יכולה פשוט לזלול מלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט בבקשה

הוספת תגובה

• אין סבלנות לשבועים?

אהרון
    18/01/2009

למה שלא תחכי עוד שבועים ותקבלי תפריט מותאם בעקבות פגישה פנים מול פנים? מצבך אינו רע בכלל ולא מצדיק כניסה ללחץ. יש בעמוד הזה תפריט לדוגמה: שאלה בקשר לדיאטה נועם 17.01.09 00:39 צימצום הערך הקלורי אהרון 17.01.09 13:07

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא היה קישור

אורי
    19/01/2009

אין קישור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסתכלי בפורום בעמוד זה יותר למטה

אהרון
    19/01/2009

לפי התאריך והשעה (זה לא קישור)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו