ארוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארוחה
    יוסי
    25/01/2009

שלום, כל כמה זמן מומלץ לאכול ארוחה גדולה ז"א למשל אני אוכל ארוחת בוקר בשעה 10 בבוקר אז באיזה שעה עדיף לאכול ארוחת צהרים ולאחר מכן ארוחת ערב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארוחה

הוספת תגובה

• יוסי

ד``ר נסטור ליפובצקי
    25/01/2009

באופן כללי מומלץ לאכול כל 3 שעות. בוקר, צהריים וערב תהינה הארוחות הגדולות יותר, עם שתים או שלוש ארוחות ביניים קטנות יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב, טוב, למה להתעצבן?

אפרת
    25/01/2009

ואיך בדיוק יכולתי לבדוק לפני הקניה? ידוע לי שאין זה כלי מדוייק, אבל בכל מקרה מה שאני כן מרגישה שטוב בו זה שיש לי מדד יחסי. כלומר האקסיומה היא שהמשקל מודד תמיד באותה השיטה - שלא משתנה ולכן אם נתון השומן אכן משתנה - הלא זה אומר שאחוז השומן בגופי השתנה. מה שאני כן שמחה לגלות שזה כנראה לא אחוז השומן האמיתי.... בכל מקרה תודה על האינפורמציה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה, התגובה מיועדת לאהרון מההודעה

אפרת
    25/01/2009

על המשקל הדיאגנוסטי. תודה לך על תשובתך המלומדת והנעימה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו