שאלות שמזמן רציתי לשאול, ולא היה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות שמזמן רציתי לשאול, ולא היה...
    מאיר
    01/02/2009

שאלות שמזמן רציתי לשאול ולא היה לי את מי. מקווה שזה המקום. 1. קראתי את המאמר שלך על קפאין. אבל לא כתוב משהו שמדברים עליו שתית קפה מפריע לספיגת סידן ואולי עוד דברים. השאלה שלי: כמה זמן מומלץ לא לשתות קפה בסמוך למוצרים עתירי סידן. והאם כדאי לשתות קפה בנפרד ממזון אחר, כדי שלא יפריע לספיגת וויטמינים ? 2. אומרים שאומגה 3 נהרס בחום, ושמן אומגה 3 שנמכר בחנויות מאוחסן בקירור. אז איך זה לא נהרס בדג ים מבושל ? 3. איך נכון לאכול זרעי פרג ? טחון ? מבושל ? קודם לטחון ואחרי זה לבשל ? (אני אוהב פרג, מטעמי בריאות, אני לא רוצה לאכול את זה בעוגה כמקובל) 4. האם זה בריא לאכול גרעיני סומסום (לא קלוייים) טחונים במטחנת תבלינים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי מאיר

ד''ר רוני חרמון
    02/02/2009

הרבה שאלות
    קפה לא קשור הסמיכות לאוכל סה"כ משקה ממכר אבל יכול להיות מזיק
    סומסום בריא מאוד בכול דרך
    פרג לא משנה איך רצוי תמיד טבעי ולא מבושל בחום גבוה
    אומגה 3 נשמר בדגי ים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קפה

אהרון
    02/02/2009

אכן מפחית(המחמירים טוענים שמונע) את ספיגת הסידן ויתר המתכות. מומלץ לחכות עם שתיתו לפחות שעתיים אחרי אכילת מוצרים עתירי סידן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו