טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לך, שמי דודי אני בן 20 מפתח גוף ושוקל 92 קילו. כבר הרבה זמן שאני מחפש אחר השאלה "כמה קלוריות אני צריך לאכול ביום על מנת לשמור על המשקל שלי כפי שהוא?" שאלתי המון אנשים רובם ענו לי דברים לכאורה נכונים אך לא לגבי, תשובה שאני יכול להתבסס עליה היא שלי תזונאי שאמר לי, שישנה נוסחא מסוימת מאוד כוללת שאומרת שעל כל קילו יש לצרוך 30 קלוריות בכדי להישאר באותו המשקל. האמת זה נשמע לי הגיוני אך כששאלתי אותו "וכמה קלוריות אני צריך לאכול ביום על כל קילו בכדי לרדת במשקל?" אז הוא ענה ש 25 קלוריות על כל קילו יגרמו לי להפחית במשקל. כפי שציינתי קודם אני מתפתח גוף וכשמעתי את דבריו אז חישבתי כמה קלוריות אני צריך לאכול בכדי לשמור על המשקל וכמה בשביל להפחית, כשחישבתי גיליתי שיש הפרש של כמעט 500 קלוריות, כלומר אני מפחית 500 קלוריות ביום, כשגילית זאת ישר פסלתי את הנוסחא מכיוון שלאדם שלא מעניינת אותו מסת השריר שלו כמובן שיבחר בזה אך אני מפתח גוף וידוע לי שכשאני מוריד כל כך הרבה קלוריות במכה הגוף מייצר הורמון שנקרא קורטיזול עקב הסטרס שהוא מקבל מחוסר אוכל וזהו הורמון קטבולי שמפרק שריר ולכן זה לא מתאים לי. אני מעוניין לעבוד חיטובים ולהגיע ל6 אחוז שומן בגוף אך לצערי אם לא אדע או לא קיימת נוסחא מדויקת אעלץ להשתמש בשורפי שומן מסוכנים כגון D.N.P. אודה לך אם אקבל תשובה מדויקת או נוסחא המציינת כמה קלוריות צריך לאכול בכדי להישאר אותו משקל את החישובים להורדה אעשה בעצמי. נ.ב. אם חשובים לך נתונים: גיל 20 גובה 179 היקף מותן 90 משקל 92 בתודה וערב טוב, דודי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התזונאי שלך צדק. כדי לרדת במשקל צריך ליצור הפרש קלורי מסוים ו-500 קלוריות זה סביר בהחלט.
בכל תהליך של הרזייה, לצד פירוק השומן, יש רמה מסוימת של פירוק שריר. הגוף לא עובד בשחור ולבן ולא ניתן להפריד לגמרי בין 2 התהליכים. הדרך למנוע פירוק שריר מאסיבי היא ע"י פעילות גופנית ותזונה שכוללת מספיק חלבונים וגם מספיק קלוריות לתמיכה.
בברכה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד