כמה שאלות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות...
    ...
    30/07/2007

1. רציתי לדעת כמה כפיות של קפה (רגיל, לא נטול קופאין ולא כלום...) אפשר/ רצוי לשתות ביום? וזה מבחינה קלורית ובריאותית... (וגם... כמה קלוריות בכפית קפה?)

2. כמה קלוריות (בערך) מכילה קערה (לא קטנה, סטנדרטית) של קורנפלקס רגיל עם חלב 1%??

3. כמה פירות רצוי לאכול ביום (בהתחשב בעובדה שאני רוצה לרדת במשקל?)

4. כמה כפיות של דבש זה כמות סבירה לצרוך ביום (מבחינה בריאותית ותזונתית) בהתחשב בעובדה שאני רוצה לרדת במשקל...

5. כמה "יציאות" אמורות להיות אם העיכול הוא תקין/ טוב (אני בת 18)?? פעם ביום או שגם לעיתים רחוקות יותר עדיין נחשב טוב?

מקווה שתוכלו לענות לשאלותיי, אני יודעת שאלו לא מעט שאלות אבל פשוט ריכזתי את כולן ביחד...
    תודה רבה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות...

הוספת תגובה

• כמה שאלות

מוניקה קרן
    31/07/2007

שלום,

1. צריכה של כ-3 כפיות קפה אפשרית ואף יש מספר עבודות המראות יתרון בריאותי. בקפה אין קלוריות.

2. זה תלוי בסוג הקורנפלקס שאת אוכלת. קערה של 50 גרם קורנפלקס עם כוס חלב 1% מכילה כ- 250 קלוריות.

3. 3 מנות פרי.

4. דבש הוא שווה ערך לסוכר, אך מיוחסות לו סגולות בריאותיות שונות. קשה "לתמחר" כמה לצרוך ממנו, זה תלוי בשאר התפריט.

5. יציאות הן עניין מאוד אישי. ישנם אנשים שיש להם יציאה מספר פעמים ביום וישנם כאלו עם יציאה אחת למספר ימים. אם את חשה בטוב, ללא כאבי בטן, תחושת נפיחות וכד', אז המצב בסדר כפי שהוא.

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לזאת..

יונית
    01/08/2007

האם שימוש בממתיקים מלאכותיים בקפה כמו סוכרלייט (חדש ומצוין דרך אגב) מותיר את כוס הקפה נטולת קלוריות לחלוטין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו