צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    NoName
    13/02/2009

שנה שעברה ממש רציתי להרזות ושמרתי והקפדתי ועשיתי הכל ואכן נראו תוצאות. אך כעבור כחצי שנה הפסקתי להקפיד ובכל זאת נשארתי באותו משקל. מאחרי שהפסקתי להקפיד על התזונה והספורט התחלתי להשמין חזרה. ויותר . עכשיו אני רוצה לחזור למה שהייתי, אבל אני לא יודעת כ"כ איך להתחיל ואיך לשמר את זה.. איך אני אמורה לעשות את זה נכון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• דנה, הדבר הנכון הוא לפנות ליעוץ

אהרון
    13/02/2009

אבל אם אין לך זמן, כסף וחשק, אפשר לנסות גם במסגרת הפורום עם כל המיגבלות. אם נכשלת פעם אחת, תכשלי פעמים נוספות כמו הרוב הגדול של המרזים אלא אם תביני איפה טעית ומה צריך לשנות. ההודעה שלך תמציתית מדי ולמעשה אינה מספקת שום מידע, נתונים אישיים, תאור משטר ההרזיה, פירוט מחזור הרזיה-השמנה בחודשים, מגבלות והעדפות. ללא מידע זה יהיה קשה לנסות לעזור לך באופן עינייני, בלי בלהבלה ומשפטים סתמיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה

רעות
    15/02/2009

דנה,יש לי דיאטה ממש יעילה,השאלה עם זה יתאים לך.בת כמה את?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 16

NoName
    15/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דנה

ד''ר רוני חרמון
    16/02/2009

את צריכה לעשות בדיוק אותו דבר שעשית בפעם הקודמת ולא להפסיק עד גיל שמונים בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו