טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 27 אם לשניים, ירדתי במשקל לאחרונה מאז לידתי האחרונה (לפני 10 חודשים), 20 קילו. כרגע אני נמצאת בתקופה גרועה בחיים ואני מרגישה שזה מתבטא בתזונה שלי אני כבר יותר מזלזלת ומרשה לעצמי .אני רוצה לרדת עוד 10 קילו ממשקלי וזה קשה לי כפליים ,מאז שהתחלתי לא היה לי קשה ככה.איך להקים את עצמי?אני הולכת לחדר כושר לא יוצא לי הרבה אבל אני משתדלת לאסוף את עצמי. איך אני ממשיכה הלאה בירידה נכונה ובטוחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נישמע שיש לך בעית מוטיבציה. תנסי להיזכר בכל הסיבות שהביאו אותך לירידה במשקל ולהעזר בהן כדי לחזק את החלטתך.
אם את בתקופה קשה כעת, אולי המטרה בשלב הזה צריכה להיות שמירה על הקיים ולא המשך ירידה. הדרך הטובה היא להתחיל בצעדים ספורים וקטנים. כך גם יהיה קל יותר וכשתחושי הצלחה זה ידרבן אותך להתקדם עוד.
את יכולה להתחיל באכילת ארוחות מסודרות, שילוב ירקות בכל ארוחה, ללכת להתאמן 3 פעמים בשבוע, הימנעות ממתקים במשך ימות השבוע ואכילת קינוח אחד בסופ"ש. את יכולה לבחור מבין הרעיונות הללו, את כולם או את חלקם או ללכת על רעיון משלך.
הרבה הצלחה. עדכני אותי על התקדמותך. מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד