תפריט חדש?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט חדש?
    שלום
    18/02/2009

שלום, אני מטר 67 ושוקל 73 קילו, בן 21, הורדתי בערך 20 קילו ממשקלי, והדיאטנית שלי המליצה לי להתחיל לאכול פחמימות במידה. קניתי פייבר1 ופיטנס, אוכל בדר"כ בבקרים תערובת של שני הדגנים ביחד עם חלב 1 אחוז בהמשך היום אני אוכל 2-3 פרכיות אורז עם קוטג' 1 אחוז, סלט לפעמים 3-4 פירות(בעיקר תפוח סמיט), אוכל בערב מנה בשרית של בערך 250-300 גרם, וסלטים למינהם. בערב אוכל פרי, אולי משהו מתוק עם קפה, סה"כ זה פחות או יותר הכול. אבל אני רואה שאני משמין באזור הבטן, ולמרות שאני עושה ספורט כמעט מידי ערב(שורף בסביבות ה350 קלוריות בריצה של חצי שעה בדופק של 150פל"ד ). מה עליי לעשות?לוותר על הפחמימות לגמרי(זה לא הפריע לי בעבר, רק שכרגע זה פתרון דיי נוח עקב היותי סטודנט)? אף פעם לא אהבתי דברים מתוקים, ופתאום עכשיו אחרי הדיאטה הארוכה, התחלתי לאהוב מתוקים. יש משהו שניתן לעשות בכדי לדכא את הרצון הזה לאכול משהו מתוק? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט חדש?

הוספת תגובה

• ?

נופר
    19/02/2009

האם אני צורכת המון ירוקת זה בסדר לוותר על הפירות ? אני פחות אוהבת פירות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נופר

ד``ר נסטור ליפובצקי
    20/02/2009

רצוי לפחות 2 פרות ליום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר נסטור ליפובצקי
    20/02/2009

היי,
    התזונה שלנו במיוחד בשלב של שמירה על המשקל צריכה להיות מורכבת בעיקר מפחמימות, עוד יותר אם אתה עוסק בספורט. אכילת פחמימות תעזורנה שתהיה פחות זקוק למתוק. בקש מהדיאטנית שלך שתרכיב לך תפריט מאוזן עם כ-60% פחמימות ועם יותר קלוריות ממה שאתה אוכל עכשיו. לא מתאים לצרוך כ-1400קלוריות בשלב שמירה.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו