מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאהרוןנופר19/02/2009
איך התפריט ההית משנה משהו ? בוקר - יוגורט 1 וחצי אחוז + 3 כפות ברנפלקס \ 2 כפות שטוחות גרנולה או כוס חלב ו2 כפות קוואקר ביינים - 2 לחם קל עם כפית חמאת בוטנים \ 2 כפות קוטג' צהורים - חתיכה גודלה של חזה עוף + כוס פחממה + כפית טחינה וירקות ביינים - 4 כפות קוטג' בגמבה \ יוגורט ו2 אגוזי מלך שלמים . ביינים שוב - 2 ארטיקי דייאט חלבים ( כל אחד 30 קל') \ פרי ערב - ( אחרי אימון ) 2 לחם קל + חביתה ללא שמן + חצי קופסת טונה \ קופסה קוטג' 3 אחוז וירקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעות
אהרון19/02/2009איך התפריט ההית משנה משהו ? בוקר - יוגורט 1 וחצי אחוז + 3 כפות ברנפלקס \ 2 כפות שטוחות גרנולה או כוס חלב ו2 כפות קוואקר =====אני נגד "פלקסים" (כוללים סוכר, חומרי שימור וצבע. גורמים לרעב). לא יותר מפעמיים בשבוע. הוסיפי פלפל אדום. ביינים - 2 לחם קל עם כפית חמאת בוטנים \ 2 כפות קוטג' ====הייתי מוותר על חמאת בוטנים לטובת אבוקדו. צהורים - חתיכה גודלה של חזה עוף + כוס פחממה + כפית טחינה וירקות ====חזה ללא עור 200 גר לסרוגין עם פרגית ללא שומן (יותר מזין). הרבה ירקות מגוונים. ביינים - 4 כפות קוטג' בגמבה \ יוגורט ו2 אגוזי מלך שלמים ====אגוזים בקליפה מקורית, לאכול אחרי הפצוח. ביינים שוב - 2 ארטיקי דייאט חלבים ( כל אחד 30 קל') \ פרי. ===אני נגד מוצרי דייאט אבל אפשר מדי פעם אם את אוהבת. ערב - ( אחרי אימון ) 2 לחם קל + חביתה ללא שמן + חצי קופסת טונה \ קופסה קוטג' 3 אחוז וירקות. ==== לחם קל מקמח מלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
נופר19/02/2009יחסית לריצה האורחה אחרי היאמון שלי גדולה מדי ? מה אתה אומר לההחליף בין הארוחת בוקר והערב ? או שלהשאיר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להחליף
אהרון19/02/2009לפני האימון, בתור פרי עדיף בננה. אם תפחיתי את הארוחה אחרי האימון לא תשיגי את מטרת הורדת אחוז השומן בגלל שלצד השומן תרד גם מסת השרירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
נופר20/02/2009אחרי אימון קצרררררר ביותר של נגיד רבע שעה עבודה חזקה על הבטן אפשר לאכול קוטג' בגמבה? אני יודעת שצריך פחממה אך אני יכולה להחליף את הגמבה בפחממה? חשוב להגיד זה אימון מאוד קצר של כמה תרגילי חיזוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
אהרון20/02/2009קוטג' ופלפל אדום (גמבה) הוא שילוב מומלץ ויש גם קצת פחמימות בכמות מספקת בהתחשב שזה בא אחרי פעילות אנאירובית קצרה ולא אירובית ארוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
נופר20/02/2009וכמה אימוני אורבי אתה ממליץ לי לעשות בשבוע וכמה זמן? אני בעד ריצות ולא הליכות כי בהליכות אני מרגישה שאני לא עושה כלום אז כמה זמן ריצה נגיד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמיים הם הגבול
אהרון20/02/2009לא בדיוק, אבל אם את בכושר ואין סכנה שימאס לך ותשברי, אפשר כל יום 45-60 דקות, אבל גם פחות זה בסדר. אם יום אחד את מרגישה לא בנוח אפשר לעשות הפסקה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון! תודה לך (:
נופר20/02/2009תראה בעיקרון בגלל שאני כנראה הולכת להיות מאמנת כושר קרבי יש לי אימונים עכשיו לקראת הצבא פעמים בשבוע כל פעם 3 שעות רצוף משולב בכוח בעיקר אירובי ( המון ריצות ) ואני יוסיף עוד שתי אימוני אירובי בין 40 דקות ל-שעה וכמובן המון תרגילי חיזוק התפריט שלי מכיל 1200 אתה ממליץ לי לעלות את כמותה קלורית בימים שנאי מתאמנת 3 שעות ? אם כן בכמ ה? ותודה רבה על כל העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי אסקולות שונות
אהרון20/02/2009יש הגורסים שבימי אימון צריך לאכול יותר ויש כאלה שתומכים באכילה אחידה מבחינת הערך הקלורי. הטעונים של הגישה השניה הם שלא צריך לקפח את הגוף דווקא ביום בו השרירים צריכים להתאושש וגם לא מומלץ למי שמעוניין בהורדת אחוז השומן לצאת מן השגרה כל יום יומיים. (זה עדיין לא אומר שלא צריך לגוון). אני נוטה אל הגישה השניה אבל את צריכה לנסות בעצמך מה מתאים לך יותר על מנת שתוכלי להתמיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)