שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    סיגל
    02/08/2007

בזמן האחרון אני אוכלת בצהרים קופסא קטנה של סלט אחלה לייט , 120 גרם הקופסא ו - 5% שומן ,אני אוכלת זאת יחד עם לחמית או לחמניה שחורה , כמה זה משמין?(הסלט בדרך כלל של כרוב אדום או חצילים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• זה יכול להיות פתרון זמני בלבד

ד''ר רוני חרמון
    02/08/2007

לא טוב לחיות על אוכל מהיר בלבד זה יכול להזיק ולכן כמקרה חירום פעם ב זה יכול להיות פיתרון. מבחינת קלוריות זה לא נורא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר חרמון

סיגל
    02/08/2007

אני אוכלת זאת מידי פעם בעבודה,ולאחר מכן כשאני בבית אני אוכלת ארוחה מבושלת, כי בכל זאת זה לא משביעה אותי עד בערב.מה דעתך? והאם יש לך הצעה מה אני יכולה לאכול בעבודה בכדי להיות שבעה ,ולאכול בבית רק ארוחת ערב.המון תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכנית

ד''ר רוני חרמון
    03/08/2007

תוכנית האוכל שלך צריכה להיות לפי הנוסחה של משקל כפול 24 כפול 0.9 זה ס"ך הקלוריות היומי בכדי לשמור על משקלך. יש לחלק את הארוחות ולהתאים אותם לתנאי העבודה. במשך היום לשתות הרבה. כך שמה אוכלים פחות חשוב, הערך הקלורי של מה אוכלים חשוב יותר ורצוי לגוון מכל אבות המזון גם פחמימות אבל רצוי כאלה מורכבות יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו