השמנה מהירה ופתאומית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה מהירה ופתאומית
    נוגה
    23/02/2009

שלום רב, בחודשיים האחרונים אכלתי כרגיל והתעמלתי כרגיל, כלומר כפי שאני רגילה בשש השנים האחרונות לפחות. אני בת 24 כיום. אבל, בכל זאת, העליתי 20 ק"ג בתוך חודשיים. הבדיקות מוכיחות שאין שום בעיה רפואית, לכן התעלומה גדולה עוד יותר. הייתי שמחה לדעת מה גורם לעלייה הפתאומית והמוזרה הזאת במשקל, ואיך אפשר לעצור אותה מבלי לצום או לרוץ כל היום. בתודה, נוגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה מהירה ופתאומית

הוספת תגובה

• הי נוגה

ד''ר רוני חרמון
    23/02/2009

לצערי אין סיבה לעליה במשקל אם המאזן האנרגתי נשמרולכן אם מסיבה בריאותית אין גורם גם מבחינת תרופות אין גורם. הסיבה האחרת היא שינוי במאזן האנרגיה. תעשי בדק בית ותחשבי מה אכלת תרשמי כל דבר שניכנס לפיך ותביני איפה טעית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה המהירה

נוגה
    24/02/2009

קודם כל תודה רבה, אני באמת אתחיל רישום מבוקר של הכל, אך רציתי לדעת האם יתכן שהוספת כמות מלח מוגברת במזון והפחתת נוזלים היא המקור להשמנה הפתאומית? אלו הם שני השינויים היחידים שהצלחתי לזהות, בעבר נהגתי לשתות 2-3 ליטר מים ביום וכעת רק 0.5 ליטר, בנוסף, נהגתי להתנזר לחלוטין ממלח, אך לפני כחודשיים התחלתי לצרוך לחם בתוספת מלח וכדו'. שוב, תודה, נוגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו