שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    שרית
    06/03/2009

היי ,שמי שרית ואני בת 13 משקלי בערך 64 וגובהי 155 הייתי רוצה לדעת האם זה תקין .. ואם לא לאיזה משקל אני צריכה להגיע אני ילדה די מלאה אבל לא ממש שמנה .. יש לי "צדדים".. שמפריעים לי והייתי רוצה לדעת מה צריך לעשות כדי להוריד אותם ... וגם איזה תרגילים אני צריכה לעשות כדי שתהיה לי בטן שטוחה.. אשמח אם תענו לי , תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• הרזיה

אהרון
    07/03/2009

בהתחשב בנתונים והתאור שלך, את צריכה לרזות ולהתקרב כמה שיותר אל 50 ק"ג. זה ישפר גם את הצדדים והבטן. כפיפות בטן למרבז ובאלקסון יחזקו וימצקו את איזורים הנ"ל אבל לא יורידו שומן. את צריכה יעוץ מקצועי ותכנית תזונתית משולבת עם פעילות גופנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שוב

שרית
    07/03/2009

אני חייבת לפנות ליעוץ מקצועי ? משקלי תקין או לא ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשקל גבוה יחסית לגובה וגיל

אהרון
    07/03/2009

היועץ יתאים לך תפריט באופן אישי. אם תדפדפי בפורום הנוכחי תמצאי כמה דוגמאות של תפריטים כולל הצעות שיפור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי

שרית
    07/03/2009

יכול להיות שאתה תתאים לי תפריט תזונה? בבקששה...זה דחוף אני כבר עשיתי תכנית של ספורט: כל יום הליכה של 30-45 דקות ולאחר מכן 25 כפיפות בטן.. אני מקווה להתחיל ממחר זה בסדר? מה אני צריכה עוד להוסיף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפריט צריך להיות מותאם אישית

אהרון
    08/03/2009

כלומר אני צריך לראות אותך, לשוחח, לבדוק כמה פרמטרים, גם הגבלות והעדפות. מכיוון שלא זאת מטרת השתתפותי הפעילה בפורום (מבוססת על הכישורים הדרושים) את זה לא נוכל לקיים. אם בכל זאת את (באמצעות אחד ההורים) לא מעוניינת ליצור קשר אם אחד ממנהלי הפורום שמופיעים על מסך זה או תזונאי אחר באיזור מגוריך, אני מוכן לעזור לך במסגרת מיגבלות האופן הווירטואלי. הפעילות שלך מתאימה בתור התחלה. עם שיפור הכושר, מומלץ להעלות בהדרגה את העצימות (מהירות) וגם את הזמן. בנוסף את צריכה לאכול ע"פ עקרונות התזונה הנכונה: הרבה ירקות וגם פירות (מוגבל), גבינות עד 5%, בשר רזה בלבד, דגים, פחמימות מלאות (לא יותר מדי) להמנע מטיגון, עוגות וממתקים, פחמימות ריקות (קמח ואורז לבן), חמאה, מרגרינה, דברי מאפה, אוכל מתועש עם תוספת כימיקליים, משקאות ממותקים (מומלץ רק מים והרבה). צריך לאכול 3 ארוחות עקריות ועוד 2-3 ביניים. באופן מעשי, פרטי את התפריט היומי הנוכחי שלך מחולק לפי ארוחות כולל כמויות ואחזור אליך עם הצעות שיפור. את יכולה לראות כמה דוגמאות איך עושים את זה אם תדפדפי אחורה בעמוד הזה או הקודם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שרית

ליטל סמואל-לוי
    08/03/2009

לפי עקומות גדילה את נמצאת בגבול העליון של "עודף משקל", כלומר בהחלט מומלץ לבחון את הרגלי האכילה והתפריט שלך ולהוסיף פעילות גופנית לסדר היום.
    לאור גילך הצעיר יחסית, והסכנות הכרוכות בדיאטה לא מאוזנת, אני בהחלט חושבת שיש מקום לפנות לייעוץ מקצועי. כפי שהשיבו לך, תרגילי חיזוק (וגם תרגילים אירוביים כמו הליכה, ריצה, רכיבת אופניים וכו') הם מצויינים כליווי לשינוי בתפריט אך לא עושים את העבודה מעצמם...
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו