מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהבת 16..08/03/2009
גובה-1.59 משקל-47 אני אוכלת ביום 1500 קלוריות ולפעמים מגיעה ל יותר מ 2500 (בעיקר בשישי שבת) ספורט פעם בשבוע הליכה שעה ופעם בשבוע עיצוב הגוף 45 דקות. משתדלת לאכול בריא-לחם קל מלא,קוטג' 1%,ירקות,פירות עד 3 ביום,שותה רק מים,וכו' השאלה שלי זה כמה קלוריות אני צריכה לצרוף ביום על מנת לשמור על המשקל כי בזמן האחרון אני משמינה כי אני אוכלת ממש הרבה בלי לשים לב ואוכלת מאכלים משמינים ומה עושים עם הבטן שלי כדי שתהיה שטוחה ולא שמנה?? אני לא יכול היותר לרדת במשקל כי אני גם ככה בתת משקל..אז איך יש לי בטן כזאת שמנה וגוף ממש רזה?? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
בת 16..09/03/2009היום לצערי הרבה אכלתי 3000 קלוריות(כולל אוזן המן אחת מסטיק מסוכר ועוד כמה שטויות כמו חבילת דגנים וקרקרים) ובכלל כל החודש אכלתי בערך 2500-3500 ליום אני מתה מפחד מלעלות על המשקל עכשיו כמה נראה לכם שעליתי?? מעכשיו אני בדיאטה אבל אני צריכה עצות ויש לי שאלות כתבתי בהודעה למעלה פליז תעזרו ליי אני רוצה לאהוב את עצמי ולהיות חטובה:]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
בת 16..11/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמירה על הקיים
אהרון11/03/2009המישכי עם 1500 כולל שישבת. אם תגבירי את הפעילות האירובית תוכלי לאכול יותר אבל השקלי פעם בשבוע כדי לוודא שאת במסגרת. אם לא תפסיקי את הזלילות, בטח תשמיני. לגבי הבטן את צריכה כפיפות בטן אבל זה לא יוריד שומן. רק יחזק את השרירים שימתנו את הבליטה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי,תודה על התשובה,ועוד משהו
בת 16..12/03/2009אין טעם להרעיב את עצמי ולפתוח דיאטת כאסח בשביל להוריד את הבטן?? כי אני יודעת שאני בתת משקל אבל אם רואים אותי אני נראית יחסיית שמנשמנה.. שזה מאוד מוזר. ואם לא יוצא לי לעשות הליכות במשך חודש בגלל בגרויות אז איך וכמה אני צריכהלאכול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעיקר להפסיק את התקפי הזלילה
אהרון12/03/2009אין טעם להרעיב את עצמי ולפתוח דיאטת כאסח בשביל להוריד את הבטן?? ==דיאטת כאסח לא מומלצת בשום מקרה. פוגעת בבריאות, בחילוף החומרים ומהווה מתכון בטוח ל השמנה עתידית. כי אני יודעת שאני בתת משקל אבל אם רואים אותי אני נראית יחסיית שמנשמנה.. שזה מאוד מוזר. ==נראה שאחוז השומן שלך גבוה. אסור לך להגיע לתת משקל על ידי הרזיה נוספת אבל מומלצת פעילות בונה שריר (אימוני התנגדות). חיזוק והגדלת מסת השרירים ימצקו את הגוף וגם הבטן תבלוט פחות. ואם לא יוצא לי לעשות הליכות במשך חודש בגלל בגרויות אז איך וכמה אני צריכהלאכול? ==1300-1400 ולהשקל כל שבוע להתאמת הערך הקלורי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מצליחה להפסיק את הזלילות
בת 16..13/03/2009במיוחד בימי שישי ושבת היום אכלתי יותר מדי.. בבוקר-כוס אורז עם תבלינים ו4 כפות עדשים עם מלח. ביניים-ארטיק סורבה-20 קלוריות בצהריים-פסטרמה דלת שומן,פרגית ושניצל על המנגל עם שמן. וכוס אורז ,3 זיתים,ו 4 פרוסות חלה(שכל פרוסה יותר מ 200 נראה לי:(( ). ביניים-2 ארטיקי סורבה בטעם פטל. מעדן 0% שומן של תענוג שוקולד.והמון מסטיקים עם סוכר. ערב- פרגית,שוב אורז עם תפוח אדמה ,בטטה גדולה, ו 6 פרוסות לחם קל.. ושוב מלא מלא מסטיקים ... אאני לא יכולה לעצור את הזלילות גם כשאני לא רעבה ואני יודעת שאני משמינהה. היום עשיתי הליכה במשך שעה בקצב בינוני ואז באתי הבייתה ולא הפסקתי לזלול תותים. אני כל היום אוכלת כי כל הזמן יש לי אוכל בבית בכל פינה וגם אם אין אז אני מחפשת אותו ומוצאת ואוכלת אותו למרות שאני יודעת שזה משמין.. מה אתה יכול לתקן לי בתפריט? אני יודעת שהוא ממש גרועע ביום יום אני גם כבר לא מצליחה להקפיד על הרגלי אכילה טובים.. ולמה התכוונת שאמרת לי שיש לי אחוזי שומן גבוהים? מה אפשר לעשות כדי להוריד אותם? אם אני עושה כל יום 50 כפיפות בטן עם נשיפות קטנות עולה ממש טיפה זה יעזור? ואיזה עצות אני יכולה לקבל לגבי האוכל? פעם כששהייתי בדיאטת הרזיה התפריט שלי היה כזה: בבוקר -גזר גדול ,פרוסת לחם קל עם קוטג' עד 3%,מרק 10,ומסטיק אורביט. ביניים-ארטיק של גלידל עד 60 קלוריות לאחד. צהריים-פסטרמה דלת שומן-20 קל' לפרוסה עם מלא ירקות בתנור. ביניים-קלמטינה/6 תותים בינוניים/חצי בננה/תפוח גדול. ערב-מעדן 0% שומן שוקולד ומסטיקים של אורביט,ואחרי זה פרוסת לחם קל עם קוטג' 1%. כמה קלוריות יש בו ,האם הוא מזין? יש לציין שככה אכלתי רק בימי ראשון עד חמישי ובשישי שבת הייתי מקזזת. כדי לי להתחיל בו שוב? אני כבר חסרת מוטיביצהה..פליז אני צריכה עצות .. סורי על החפירהה.. ותודה מראש על התשובות :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב לא פשוט
אהרון14/03/2009אני מבחין בסממנים המצביעים על סכנת גלישה להפרעות אכילה. לא ניתן לפתור במסגרת הפורום. פני לטיפול מקצועי משולב: תזונתי ופסיכולוגי. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)