ירידה במשקל > נערה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל > נערה
    שיר
    08/03/2009

שלום, אני בת 16.5 גובהי 160 ומשקלי 52. אני רוצה לרדת במשקל בערך 4 קילו. (להגיע למשקל של 48 ק"ג) כמעט כל יום אני הולכת הלוך חזור לבית הספר (בערך 2 ק"מ). רציתי לשאול, כדי לרדת במשקל כמה קלוריות ביום אני צריכה לאכול ? האם גם ללא כושר גופני אני אוכל לרדת במשקל? ובעיקרון, כמה פעמים בשבוע צריכים לעסוק בפעילות גופנית במידה ורוצים לרזות? תודה מראש (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל > נערה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל

אהרון
    08/03/2009

שלום, אני בת 16.5 גובהי 160 ומשקלי 52. אני רוצה לרדת במשקל בערך 4 קילו. (להגיע למשקל של 48 ק"ג) == 48 זה המינימום לפני תת-משקל כמעט כל יום אני הולכת הלוך חזור לבית הספר (בערך 2 ק"מ). ==השתדלי לכת מהר אבל אם את רוצה לרזות, זה לא מספיק. רציתי לשאול, כדי לרדת במשקל כמה קלוריות ביום אני צריכה לאכול ? האם גם ללא כושר גופני אני אוכל לרדת במשקל? ===בלי פעילות גופנית 1100 קק"ל ועם פ"ג אירובית (כמו הליכה מהירה\ריצה) שעה ביום 1350-1400. האפשרות השניה עדיפה מבחינה בריאותית ובעיקרון, כמה פעמים בשבוע צריכים לעסוק בפעילות גופנית במידה ורוצים לרזות? ====כמה שיותר אבל לפחות 4 פעמים שעה. תודה מראש (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיר

ד``ר נסטור ליפובצקי
    10/03/2009

שלום,

קחי בחשבון שלרדת 4 קג' יכול להיות יותר מדי בשבילך. הייתי הולך על 3 קג' ולא יותר. מבחינה קלורית הייתי מעדיף לא פחות מ-1400 ליום. פעילות גופנית שעה 4 פעמים בשבוע תעזור מאוד.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו