עזרה בדיאטה...די נואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בדיאטה...די נואשת
    מיטל
    09/03/2009

היי אני בת 21 אני בדיאטות נראה לי מאז שאני זוכרת את עצמי משהו כמו גיל 13, 14 עם הפסקות כמובן, עשיתי הכל, בגיל הטיפש עשרה אפילו אכילת מלפפון ביום למשך כמה ימים, ועוד כל מיני שטויות כאלה ואחרות, היום אני מבינה הרבה הרבה יותר, מה לא לעשות בעיקר. לפני כשנה וחצי שקלתי 55 שזה המון וזה המשקל הכי גבוה שאליו הגעתי. לפני 5 חודשים בערך שקלתי 45.5-46 וזה היה המשקל הכי מדהים שהרגשתי בו הכי טוב בעולם. כמובן עם ספורט 3-4 פעמים בשבוע ותזונה די מועטה אבל נכונה עם כל אבות המזון. (עם מעט מאוד בשר פעם בחודש חודשיים). בחצי שנה האחרונה העליתי במשקל ואני שוקלת 49 כיום, האמת שאני לא אוכלת ג'אנק לא מטוגנים ולא מתוקים, אולי בארוע אני חורגת עם משהו אבל זה קורה לעיתים רחוקות. אני רוצה לחזור למשקל הקודם שלי 45-46. לפחות לקראת הקיץ שאוכל ללכת עם בגד ים ואני לא מצליחה ממש. גם היום אני עושה פ"ג 3-4 פעמים בשבוע + שעור עיצוב אחד בשבוע. ואוכלת ככה: בוקר: 2 פרוסות לחם קל עם קוטג' 3 אחוז (רבע קופסא בערך) סלט ירקות עם לימון +מעדן 0% נס קפה עם מעט חלב 1% ביניים: פרי/חטיף אנרגי' דיאט 56 קל'/2 פתית שיפון עם קוטג' 3 נס קפה עם מעט חלב 1% לפני ארוחת צהריים שוב נס קפה צהריים: חזה עוף/ חזה הודו/ דג(פעם, פעמיים בשבוע) אפוי בתנור עם המון המון ירקות מבושלים וכף רוטב סויה ותבלינים+ ירקות טריים עם לימון לפעמים עם 2 פתית שיפון וכפית טחינה לפעמים בלי כלום. ביניים: תפוח+ נס קפה ערב: 2 פרוסות לחם קל קוטג' 3% (רבע קופסא בערך) והמון ירקות עם לימון לילה: מעדן0% + פרי במשך היום אני משתדלת לשתות כמה שיותר מים לא סופרת. ואם בא לי לנשנש אני אוכלת ירקות עם לימון בצלחת וזה קורה כל יום. ובערך שותה 6 כוסות נס קפה עם מעט חלב 1% וביום שישי ארוחת הצהריים היא בערב. תוכלו בבקשה להגיד לי מה לעשות לעשות אני לא מצליחה לרדת במשקל אני מרגישה שמנה ובאמת שאין מצב שאני הולכת לים ככה בקיץ. יש לי שומנים בצדדים בבטן ובירכיים. מה לעשות כדי לרזות????? והאם התפריט בסדר ואם כן למה אני לא מרזה. סיפרתי קצת על עצמי בשביל הרקע אשמח לקבל תשובות. וסליחה על אורך ההודעה. תודה מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בדיאטה...די נואשת

הוספת תגובה

• גובה?

אהרון
    09/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 1.53-4 משהו כזה

מיטל
    09/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל

ד``ר נסטור ליפובצקי
    10/03/2009

שלום,

באופן עקרוני המשקל שציינת שבו הרגשת טוב, הוא המשקל המינימלי שאת יכולה להיות בו. יתכן הבעיה היא לא של משקל אלא של הרכב גוף. כדאי שתעשי איבחון חילוף חומרים והרכב גוף לבדוק מה מצבך האמיתי.

אסור לך להוריד מהתפריט שציינת. לאכול פחות מזה לא יביא לשום תוצאה חיובית. רק לבעיות.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שיר
    11/03/2009

מה זאת הבדיקה הזאת איך עושים אותה ואיפה? אבל איך בכל זאת אני יכולה לרדת במשקל?? . כי אני לא מצליחה, ולהוסיף פ"ג נורא יהיה קשה כי בקושי יש לי זמן, אני עושה ספינינג 3-4 פעמים בשבוע ושעור אחד של עיצוב. אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות. אני רוצה להרגיש טוב עם עצמי שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשכתוב שיר זאת אני (מיטל) אין לי

שיר
    11/03/2009

מושג למה זה ככה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרות של עשירים או צרות אמיתיות?

אהרון
    09/03/2009

תלוי איך מסתכלים על זה. מצד אחד המשקל תקין לחלוטין וכל הרזיה נוספת אפשר להגדיר כלוקסוס. מצד שני, ייתכן שקצב חילוף החומרים שלך הואט עקב דיאטות חוזרות ונשנות לא תמיד נכונות ונבונות. עם תפריט כמו שלך (כ 1100 קק"ל ) מלווה בפ"ג היית אמורה לרזות אילו זאת היתה הדיאטה הראשונה שלך. אני מציע לך לעשות בדיקת BMR (מטבוליזם בסיסי) יחד עם אחוז שומן (נראה שהוא גבוה יחסית ל BMI) כמה הערות על התפריט: 1. בשר בקר רזה ואיכותי אינה מילה גסה פעם בשבוע בכמות סבירה ובליווי הרבה ירקות. הוא יותר מזין מעוף ובכל מקרה הגיוון מומלץ, 2. יותר מדי קפה זה לא בריא ונס עוד פחות. אם את לא יכולה להגמל מההתמכרות (כן, כן 6 פעמים ביום = התמכרות) צמצמי ל3 פעמים לכל היותר. 3. הלחם צריך להיות מקמח מלא 4. שמן זית עדיף על רוטב סויה. גווני. 5. גווני את ארוחת הערב עם טונה\סרדינים\ביצה 6. כללי, התפריט שלך מאוזן ו בריא. אסור לך לצמצם את הערך הקלורי של התפריט בגלל שאת לימדת את הגוף שלך להגן על עצמו בפני "שוד השומן" והמטבוליזם יירד עוד יותר. עשי בינתיים הפסקה באובססיה של ההרזיה והסתפקי בשלב הזה בשמירה על המשקל לכמה חודשים, אחרת התוצאה תהיה הפוכה. מה שכן, את יכולה להגביר את הפעילות האירובית. אני מבין שאת כבר בכושר, לכן אפשר כל יום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו