טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 16 בקרוב, ואני שוקלת 69 כשהגובה שלי הוא 1.64 .
אני ממש רוצה לרדת במשקל עד לקיץ .
אני עושה כמה פעמים בשבוע הליכה של כשעה וחצי, ואם לא הליכה אז אירובי .
הבעיה אצלי היא לא הספורט אלא האוכל .
אני מנסה לאכול 3 ארוחות מסודרות ביום, הבעיה היא שאני אוכלת בין לבין שטויות !
וזה מה שהורס לי הכל ..
הייתי רוצה שתמליצו לי על תפריט שאוכל להקפיד עליו .
אה ועוד משהו .. יש לי צדדים, איך אפשר להוריד אותם ?
תודה רבה, לורן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני בת 16 בקרוב, ואני שוקלת 69 כשהגובה שלי הוא 1.64 .
אני ממש רוצה לרדת במשקל עד לקיץ .
===תוכלי להוריד 9 ק"ג בשלושה חודשים. אם זאת הדיאטה הראשונה, יהיה יותר קל
אני עושה כמה פעמים בשבוע הליכה של כשעה וחצי, ואם לא הליכה אז אירובי .
===הפעילות בהחלט תתרום באופן משמעותי לירידה. השתדלי ללכת כמה שיותר מהר ומומלצת גם
פעילות אנאירובית לשימור מסת השרירים ומניעת ירידה בקצב חילוף החומרים.
הבעיה אצלי היא לא הספורט אלא האוכל .
אני מנסה לאכול 3 ארוחות מסודרות ביום, הבעיה היא שאני אוכלת בין לבין שטויות !
וזה מה שהורס לי הכל ..
הייתי רוצה שתמליצו לי על תפריט שאוכל להקפיד עליו .
===בפורום זה לא תקבלי תפריט אבל פרטי מה שאת אוכלת לפי ארוחות כולל כמויות
ו"שטויות" ואחזור אליך עם הצעות שיפור והתאמה למטרה.
אה ועוד משהו .. יש לי צדדים, איך אפשר להוריד אותם ?
===רק הרזיה כללית תשפר את המצב. אין הרזיה נקודתית, אבל אפשר למצק את האיזור על ידי
תרגילים מתאימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד