טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, גיל 36, גובה 162, משקל 74
אחרי הריון שלישי +משקל עודף של 20 ק"ג. כרגע מניקה ומנסה לעשות סטודיו C של פעם בשבוע.
בעבר הייתי רזה מאוד עד 49 ק"ג אך ב4 שנים אחרונות אני לא מצליחה לרדת מ67 קג. בלידה האחרונה הגעתי ל82 וירדתי מייד ל74 . מכאן אני לא מצליחה לרדת .גופי למוד דיאטות אך בעיקר הבעיה היא אורח החיים.
אני נואשת כבר לנסות לחזור למשקלי הקודם ולפחות ליעד של 58 ק"ג עד הקייץ .
היום שלי אינו קבוע ואני חייבת שוקולד אחד ביום!בלעדיו אני לא מתקיימת למרות כל הניסיונות . בנוסף מכורה לתמרים ואגוזים .
לא אוהבת מוצרי חלב או שתייה מתוקה , לא אוכלת מטוגן בכלל ולא מלח ולא אורז או איטריות . מה היית ממליץ לי לאכול כדי לרדת בהקדם אך בטוח בעיקר כי אני מניקה . חשוב לציין כי הילודה בת חצי שנה כך שאני לא צריכה להלחץ יתר על המידה. בקרוב תתחיל לקבל תוספות .
אודה מאוד להתיחסותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חפיסה, שורה, קוביה? להשמנה יש רק סיבה אחת: מאזן אנרגיה חיובי. על מנת לרזות את חייבת להפוך אותו לשלילי. איך עושים את זה? לא בטוח שיהיה קל בגלל שגופף למוד דיאטות ופיתח יכולת התגוננות בפני "שוד השומן" אבל עם נחישות, כוח רצון זה בהחלט אפשרי.
בפורום זה לא יתנו לך תפריט אבל אני אציע לך שיפורים לתפריט הנוכחי שלך אם תפרטי אותו לפי חלוקה לארוחות כולל כמויות. כמו כן אמליץ לך על פעילות גופנית מתאימה לנתונים שלך וליעד ההרזיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד