שאלה על נשנושים בדיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על נשנושים בדיאטה
    נדי
    15/03/2009

שלום, אני בת 29 גובה 1.71 שוקלת כרגע 86 קילו, ילדתי לפני 4 חודשים והמשקל שלי לפני הלידה היה 75 בלידה עליתי 22 קילו ומאז ירדתי כבר 11 קילו. נפגשתי עם דיאטנית של קופ"ח מכיוון שהשומנים והסוכרים שלי גבוהים מדי והתחלתי דיאטה של אכילהכל 4 שעות, ארוחת בוקר, 2 ארוחות ביניים (פרי בדר"כ) ,ארוחה חמה אחת ביום וארוחה חלבית , אני מצליחה להקפיד על הדיאטה שניתנה לי, בינתיים ללא תחושת רעב , עם זאת, אני כן מרגישה מדי פעם שאני רוצה לנשנש משהו, אין לי אהבה גדולה במיוחד למתוקים ככה ששם לא הבעיה. השאלה היא, האם אפשר לאכול ירקות בתור נשנוש שהוא לא ארוחת ביניים, אני אוהבת את כל סוגי הירקות אבל בעיקר את הירוקים (סלרי, קולורבי, שומר ברוקולי וכו') האם אני יכולה מדי פעם לאכול ירקות בלי שזה יפגע בדיאטה שלי? כמובן לאכול אותם חיים ולא מתובלים בשום דבר חוץ מקצת מלח, כמוכן חשוב לציין אני מניקה הנקה מלאה. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על נשנושים בדיאטה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין ...

נדי
    15/03/2009

אני עושה פעילות גופנית לפחות פעמיים בשבוע ולפעמים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שום בעיה עם ירקות חיים

אהרון
    15/03/2009

בעקרון אפשר בלתי מוגבל מלבד ירקות שורש (מותר אף עם הגבלה). הערך התונתי רב יחסית לצפיפות הקלורית. אני מבהיר שכל מזון יכול להשמין וזה לא חשוב מה מקור הקלוריות שאנו מכניסים. ההנחה היא שאכילת מזון בעל צפיפות קלורית נמוכה ממלאת את הבטן ובאה על חשבון מאכלים מרוכזים יותר. קדימה ירקות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי נדי אין בעיה לנשנש ירקות

ד''ר רוני חרמון
    16/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו