טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,
אני בת 29 גובה 1.71 שוקלת כרגע 86 קילו, ילדתי לפני 4 חודשים והמשקל שלי לפני הלידה היה 75 בלידה עליתי 22 קילו ומאז ירדתי כבר 11 קילו.
נפגשתי עם דיאטנית של קופ"ח מכיוון שהשומנים והסוכרים שלי גבוהים מדי והתחלתי דיאטה של אכילהכל 4 שעות, ארוחת בוקר, 2 ארוחות ביניים (פרי בדר"כ) ,ארוחה חמה אחת ביום וארוחה חלבית , אני מצליחה להקפיד על הדיאטה שניתנה לי, בינתיים ללא תחושת רעב , עם זאת, אני כן מרגישה מדי פעם שאני רוצה לנשנש משהו, אין לי אהבה גדולה במיוחד למתוקים ככה ששם לא הבעיה.
השאלה היא, האם אפשר לאכול ירקות בתור נשנוש שהוא לא ארוחת ביניים,
אני אוהבת את כל סוגי הירקות אבל בעיקר את הירוקים (סלרי, קולורבי, שומר ברוקולי וכו') האם אני יכולה מדי פעם לאכול ירקות בלי שזה יפגע בדיאטה שלי? כמובן לאכול אותם חיים ולא מתובלים בשום דבר חוץ מקצת מלח, כמוכן חשוב לציין אני מניקה הנקה מלאה.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בעקרון אפשר בלתי מוגבל מלבד ירקות שורש (מותר אף עם הגבלה). הערך התונתי רב יחסית לצפיפות הקלורית. אני מבהיר שכל מזון יכול להשמין וזה לא חשוב מה מקור הקלוריות שאנו מכניסים.
ההנחה היא שאכילת מזון בעל צפיפות קלורית נמוכה ממלאת את הבטן ובאה על חשבון מאכלים מרוכזים יותר.
קדימה ירקות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד