שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    בת 16..
    17/03/2009

אתמול אכלתי 1500 קלוריות בערך.. זה מה שאכלתי בבוקר-2 פרוסות לחם קל עם קוטג' ומרק 10. ביניים-חבילת מנטוס שלמה גדולה 350 קל' לצערי לא עמדתי בפיתוי ואחר כך 2 פרוסות לחם קל בלי כלום צהריים-פסטרמה עם מלא ירקות בתנור ו 2 פרוסות לחם קל ביניים-חצי תפוח עץ ירוק,מסטיקים ללא סוכר ,סוכריות טיק טק, ומעדן שוקולד 64 קל'. ערב-פרוסת לחם לבן עם מלא קוטג'. ואחר כך חצי כוס אורז לבן עם אפונה. ועוד 2 פרוסות לחם קל.וקצת סלט. השאלה שלי היא אם אני יכולה להשמין מכזה תפריט?? כי הוא עובר את ה 1500 לדעתי..ויש פה סוכריות וממתקים לא בריאים.. או שלא משנה ושמותר לאכול סוכריות כל עוד הם לא עוברות את הקלוריות ?? ועוד משהו אני לעיתים קונה דגנים פייבר 1,אבל אני מוצאתאת עצמי מחסלת את החבילה משעמום תוך יומיים.. אילו סכנות יש לזה? וזה משמין אם אוכלים בכמויות? כי זה נחשב לדיאטטתי (בערך)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ?

בת 16..
    17/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבת 16

ד''ר רוני חרמון
    18/03/2009

תזונה חשובה לבריאות שלך ואת מתייחסת לכך בחוסר אחריות. את חייבת לאכול מאוזן נכון ובריא רצוי שתקבלי יעוץ טוב. כעיקרון קלוריות זה לא הכול. יש קלוריות יותר מוצרים יותר משמינים ופחות משמינים תלוי מה צריך הגוף להשקיע ביכדי לספוג את המוצר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו