עזרה בנוגע לתזונה נכונה ודיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בנוגע לתזונה נכונה ודיאטה
    קימברלי
    17/03/2009

היי,אני בת 17,שוקלת 67 וגובהי הוא 1.63. החלטתי להתחיל בדיאטה,והייתי שמחה להיוועץ איתכם בנוגע לתפריט שלי. מה שאכלתי היום : בוקר- 7:30: כוס תה עם חצי כפית סוכר,2 לחמית (35 קל' כל אחת) עם שכבה דקה של גבינה לבנה 5% וכמה עלים של בזיליקום טרי. צהריים -15:45: 2 פרוסות דקות מקציץ בשר (הוצאתי את המתכון מהאתר של שומרי משקל),עם 3 כפות אורז אדום,2 עלי חסה גדולים. ערב- 19:15: סלט גדול מאד הכולל- 2 עלי חסה,מלפפון אחד טרי,מלפפון חמוץ 1,צנונית קטנה,בצל ירוק,פלפלים קלויים,כפית וחצי שמן זית,ו2 ביצים קשות. הייתי שמחה לשמוע מה ניתן לשפר בתפריט והאם זה יותר מדי אוכל. איזה ספורט כדאי לשלב במטרה לראות תוצאות כמה שיותר מהר? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי קימברלי

ד''ר רוני חרמון
    18/03/2009

משקלך תקין התזונה שלך בסדר פחות או יותר אינך צריכה לרדת במשקל תשמרי על הקיים רצוי ללכת שלוש פעמים בשבוע 5 ק"מ בשעה אחת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברכות על ההחלטה המתבקשת

אהרון
    18/03/2009

היי,אני בת 17,שוקלת 67 וגובהי הוא 1.63. ====את בעודף משקל מתון עד בינוני יחסית לגיל החלטתי להתחיל בדיאטה,והייתי שמחה להיוועץ איתכם בנוגע לתפריט שלי. מה שאכלתי היום : בוקר- 7:30: כוס תה עם חצי כפית סוכר,2 לחמית (35 קל' כל אחת) עם שכבה דקה של גבינה לבנה 5% וכמה עלים של בזיליקום טרי. ===בלי סוכר, גם פילפל אדום ===ביניים: פרי + יוגורט 1ץ5% צהריים -15:45: 2 פרוסות דקות מקציץ בשר (הוצאתי את המתכון מהאתר של שומרי משקל),עם 3 כפות אורז אדום,2 עלי חסה גדולים. ===לא מספיק ירקות. מדי פעם החליפי אורז עם ירקות מבושלים ====ביניים: חצי גביע קוטג' 3% עם תפוח מרוסק בתוכו או חתיכות פרי אחר. ערב- 19:15: סלט גדול מאד הכולל- 2 עלי חסה,מלפפון אחד טרי,מלפפון חמוץ 1,צנונית קטנה,בצל ירוק,פלפלים קלויים,כפית וחצי שמן זית,ו2 ביצים קשות. ===אם אכלת ביניים כדאי לדחות את הערב אחרי 21 כדי לרווח ולמנוע רעב עד השינה. במקום חמוצים וקלויים - ירקות חיים: פילפל אדום ועגבניות. רק ביצה אחת וחצי קופסה סרדינים הייתי שמחה לשמוע מה ניתן לשפר בתפריט והאם זה יותר מדי אוכל. ====הערך הקלורי אחרי התיקונים תואם את הנתונים והמטרה שלך איזה ספורט כדאי לשלב במטרה לראות תוצאות כמה שיותר מהר? ====כל פעילות אירובית בעצימות ביננונית 120-140 שבה תוכלי להתמיד לפחות שעה ביום מומלצת גם פעילות אנאירובית לשימור מסת השרירים. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 שאלות נוספות

קימברלי
    19/03/2009

כמה קלוריות יש בתפריט כזה בערך? והאם ניתן לאכול בארוחת צהריים הרבה מלקט ירקות מבושל (כזה של סנפרוסט מוקפא,מכיל שעועית ירוקה,ברוקולי,כרובית וגזר גמדי) עם מעט סויה או שעדיף למתן ל3-4 כפות למרות שזה ירקות? תודה רבה! קימברלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 תשובות

אהרון
    19/03/2009

כמה קלוריות יש בתפריט כזה בערך? ====1200 והאם ניתן לאכול בארוחת צהריים הרבה מלקט ירקות מבושל (כזה של סנפרוסט מוקפא,מכיל שעועית ירוקה,ברוקולי,כרובית וגזר גמדי) עם מעט סויה או שעדיף למתן ל3-4 כפות למרות שזה ירקות? ==== אפשר בנדיבות, אבל תמיד עדיף לבשל ירקות טריים כאשר הדגש על ירקות חיים לא מבושלים (הערך התזונתי רב יותר) תודה רבה! קימברלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו