טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי,אני בת 17,שוקלת 67 וגובהי הוא 1.63.
החלטתי להתחיל בדיאטה,והייתי שמחה להיוועץ איתכם בנוגע לתפריט שלי.
מה שאכלתי היום :
בוקר- 7:30: כוס תה עם חצי כפית סוכר,2 לחמית (35 קל' כל אחת) עם שכבה דקה של גבינה לבנה 5% וכמה עלים של בזיליקום טרי.
צהריים -15:45: 2 פרוסות דקות מקציץ בשר (הוצאתי את המתכון מהאתר של שומרי משקל),עם 3 כפות אורז אדום,2 עלי חסה גדולים.
ערב- 19:15: סלט גדול מאד הכולל- 2 עלי חסה,מלפפון אחד טרי,מלפפון חמוץ 1,צנונית קטנה,בצל ירוק,פלפלים קלויים,כפית וחצי שמן זית,ו2 ביצים קשות.
הייתי שמחה לשמוע מה ניתן לשפר בתפריט והאם זה יותר מדי אוכל.
איזה ספורט כדאי לשלב במטרה לראות תוצאות כמה שיותר מהר?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי,אני בת 17,שוקלת 67 וגובהי הוא 1.63.
====את בעודף משקל מתון עד בינוני יחסית לגיל
החלטתי להתחיל בדיאטה,והייתי שמחה להיוועץ איתכם בנוגע לתפריט שלי.
מה שאכלתי היום :
בוקר- 7:30: כוס תה עם חצי כפית סוכר,2 לחמית (35 קל' כל אחת) עם שכבה דקה של גבינה לבנה 5% וכמה עלים של בזיליקום טרי.
===בלי סוכר, גם פילפל אדום
===ביניים: פרי + יוגורט 1ץ5%
צהריים -15:45: 2 פרוסות דקות מקציץ בשר (הוצאתי את המתכון מהאתר של שומרי משקל),עם 3 כפות אורז אדום,2 עלי חסה גדולים.
===לא מספיק ירקות. מדי פעם החליפי אורז עם ירקות מבושלים
====ביניים: חצי גביע קוטג' 3% עם תפוח מרוסק בתוכו או חתיכות פרי אחר.
ערב- 19:15: סלט גדול מאד הכולל- 2 עלי חסה,מלפפון אחד טרי,מלפפון חמוץ 1,צנונית קטנה,בצל ירוק,פלפלים קלויים,כפית וחצי שמן זית,ו2 ביצים קשות.
===אם אכלת ביניים כדאי לדחות את הערב אחרי 21 כדי לרווח ולמנוע רעב עד השינה.
במקום חמוצים וקלויים - ירקות חיים: פילפל אדום ועגבניות. רק ביצה אחת וחצי קופסה סרדינים
הייתי שמחה לשמוע מה ניתן לשפר בתפריט והאם זה יותר מדי אוכל.
====הערך הקלורי אחרי התיקונים תואם את הנתונים והמטרה שלך
איזה ספורט כדאי לשלב במטרה לראות תוצאות כמה שיותר מהר?
====כל פעילות אירובית בעצימות ביננונית 120-140 שבה תוכלי להתמיד לפחות שעה ביום
מומלצת גם פעילות אנאירובית לשימור מסת השרירים.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כמה קלוריות יש בתפריט כזה בערך?
והאם ניתן לאכול בארוחת צהריים הרבה מלקט ירקות מבושל (כזה של סנפרוסט מוקפא,מכיל שעועית ירוקה,ברוקולי,כרובית וגזר גמדי) עם מעט סויה או שעדיף למתן ל3-4 כפות למרות שזה ירקות?
תודה רבה!
קימברלי
כמה קלוריות יש בתפריט כזה בערך?
====1200
והאם ניתן לאכול בארוחת צהריים הרבה מלקט ירקות מבושל (כזה של סנפרוסט מוקפא,מכיל שעועית ירוקה,ברוקולי,כרובית וגזר גמדי) עם מעט סויה או שעדיף למתן ל3-4 כפות למרות שזה ירקות?
==== אפשר בנדיבות, אבל תמיד עדיף לבשל ירקות טריים כאשר הדגש על ירקות חיים לא מבושלים
(הערך התזונתי רב יותר)
תודה רבה!
קימברלי
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים