טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 15 ורציתי לדעת אם בתפריט שלי מספיק קלוריות.
ארוחת בוקר : קערת ברנפלקס עם חלב 3% .
ביניים :2 פרוסות לחם קל (סנדוויץ1) עם חביתה / גבינה צפתית וירק חתוך בסנדוויץ.
צהריים : כוס וחצי של אורז/פתיתים/פסטה וחתיכת עוף קטנה +ירק
ביניים:לפעמים תפוח
ערב: פרוסת לחם עם שתי כפות גבינה לבנה וירק / סלט
לפעמים מוסיפה עוד פרוסת לחם.
האם כמות הקלוריות הזאת מספיקה לי ? מה לשנות בתפריט?
( אני עושה ספורט כהעט כל יום. )
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את בגבול התחתון של משקל תקין, אבל בהתחשב בגיל זה בסדר. ייתכן שהגביהה שלך טרם הסתיימה (הגבוהות ממשיכות עד גיל 16 ואפילו מעבר) אבל לא רק מסיבה זאת את צריכה לאכול יותר, כמותית ואיכותית. שמן מדי לא בריא, אבל גם רזה מדי אני אוסיף לך הצעות להעשרת התפריט.
ארוחת בוקר : קערת ברנפלקס עם חלב 3% .
====גם פילפל אדום גדול. לגוון עם שיבולת שועל טבעית.
ביניים :2 פרוסות לחם קל (סנדוויץ1) עם חביתה / גבינה צפתית וירק חתוך בסנדוויץ.
====לחם רגיל (לא קל) מקמח מלא. לפחות 100 גר גבינה, ניתן לגוון גם עם גבינות אחרות 5%,
גם פרי.
צהריים : כוס וחצי של אורז/פתיתים/פסטה וחתיכת עוף קטנה +ירק
====ירך עוף (פרגית) או הודו ללא עור ושומן צלוי 200 גר לפני בישול. לגוון עם דג טרי צלוי, בשר בקר רזה,פעם בשבוע-שבועים כבד הודו צלוי. הרבה ירקות מגוונים עם שמן זית.
ביניים:לפעמים תפוח
===לא לפעמים אלא כל יום. גם יוגורט טבעי 3%
ערב: פרוסת לחם עם שתי כפות גבינה לבנה וירק / סלט
לפעמים מוסיפה עוד פרוסת לחם.
===לפחות חצי גביע גבינה\קןטג' 3% . גם טונה\סרדינים..
====לפני השינה פרי ואפשר משהו לנשמה, לא חובה ולא יותר מדי.
האם כמות הקלוריות הזאת מספיקה לי ? מה לשנות בתפריט?
=====את צריכה להשקל פעם בשבוע ולשנות בהתאם ליעד המשקל.
( אני עושה ספורט כהעט כל יום. )
====המשיכי. הספורט חובה ללא קשר למטרת הרזיה\השמנה
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד