בעיה| בן 18

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה| בן 18
    אלברט
    22/03/2009

אני הולך למכון כושר עושה אימון כוח , ומאז שאני הולך למכון כושר אני אוכל הרבה עליתי במסת השריר וגם לצערי במסת השומן ויש לי גם כרס קטנה..... יש לי מה שאלות שבאמת יכולות לעזור לי: 1)אם אני אוכל בתוקפה ממושכת (5 חודשים) אוכל הרבה מה שלא קרה לפני ה5 חודשים , האם הקיבה יכולה להתרחב עקב העמסת אוכל? 2)איך אני יכול לאכול פחות לעשות אימון אירובי בשביל להוריד במסת השומן וגם לא לפגוע במסת השריר שצברתי? 3)איזה מזון אתה ממליצה לאנשים שרוצים להוריד במסת השומן?(אפשר גם לתת דוגמא של מזונות) 4)האם הכרס שצברתי זה רק שומן או שזה גם נוזלים , כי שמעתי שמי שעושה אימון כוח צובר נוזלים משהו כזה אפש פירוט בבקשה? תודה מראש על העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה| בן 18

הוספת תגובה

• לכל בעיה (כמעט) פתרון עם ידע ורצון

אהרון
    22/03/2009

אני הולך למכון כושר עושה אימון כוח , ומאז שאני הולך למכון כושר אני אוכל הרבה עליתי במסת השריר וגם לצערי במסת השומן ויש לי גם כרס קטנה... === עצם נאימון אינו מבטיח הרזיה אפשר לחזק את השרירים, לפתח את הכושר האירובי ולהשמין בו זמנית רק מאזן האנרגיה קובע הרזיה (שלילי) או השמנמה (חיובי).. יש לי מה שאלות שבאמת יכולות לעזור לי: 1)אם אני אוכל בתוקפה ממושכת (5 חודשים) אוכל הרבה מה שלא קרה לפני ה5 חודשים , האם הקיבה יכולה להתרחב עקב העמסת אוכל? ===אין לזה חשיבות, בכל מקרה הקיבה אלסטית 2)איך אני יכול לאכול פחות לעשות אימון אירובי בשביל להוריד במסת השומן וגם לא לפגוע במסת השריר שצברתי? ====אקסיומה: אין העלאת מסת שריר ללא תוספת שומן ואין הרזיה ללא פרוק שרירים אם אין לך הגן הנדיר שמאפשר הגדלת מסת שרירים תוך ירידה במשקל. המטרה צריכה להיות מיקסום תוספת שריר ומזעור העלאת שומן וההיפך בהרזיה. אימוני התנגדות אפקטיביים כל יומיים יבלמו את ירידת מסת השריר תוך הרזיה 3)איזה מזון אתה ממליצה לאנשים שרוצים להוריד במסת השומן?(אפשר גם לתת דוגמא של מזונות) ====דיאטה מאוזנת מותאמת לנתונים ולמטרה שלך הכוללת הרבה ירקות חיים, בשר רזה, דגים,גבינות רזות, פחמימות מלאות,פירות,שומן איכותי בלתי רווי, המנעות מטיגון, דברי מאפה, עוגות ומתוקים אחרים, שתית מים בלבד. אם אתה מבצע באופן אינטנסיבי וסדיר אימוני כוח צריך להעלות את צריכת החלבון לפי החלוקה: 20% חלבון (ערך קלורי), 50% פחמימות, 30% שומן (מתוכו לא יותר משליש רווי) 4)האם הכרס שצברתי זה רק שומן או שזה גם נוזלים , כי שמעתי שמי שעושה אימון כוח צובר נוזלים משהו כזה אפש פירוט בבקשה? ====צבירת נוזלים מתרחשת בשבועות הראשונים של אימוני כוח או עם חידושם אחרי תקופה ממושכת.. לאחר מכן יש התייצבות או ירידה. התוספת בכרס הוא שומן תת-עורי ותוך בטני תודה מראש על העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלברט

ד``ר נסטור ליפובצקי
    22/03/2009

אלברט שלום,
    1. הקיבה לא מתרחבת בגלל שאתה אוכל הרבה. אתה פשוט מתרגל לאכול יותר, אם תחזור לאכול כמויות קטנות יותר, שוב מערכת השובה שלך יתרגל לפחות.
    2. אם תוכל מספיק חלבונים ופחמימות ותצמצם שומנים, תצליח לשמור על השריר, תוך כדי אימונים אירובים וכוח ולהוריד שומנים.
    3. ראה 2.
    4 שומן נאגר ללא נוזלים. שריר נאגר עם נוזלים ביחס של 1 ל-4.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו