ערב טוב...אני רוצה לקבל תשובה לשאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערב טוב...אני רוצה לקבל תשובה לשאלה
    ניב רגל
    23/03/2009

בס:ד ערב טוב, אני שולח עוד פעם את ההודעה שלי משום ששלחתי לכם אותה בבוקר ולא החזרתם לי לגביה תשובה:( קוראים לי ניב ואני בן 17 וחצי בכיתה י"א... אני שוקל 65 ק"ג בערך והגובה שלי הוא בין מטר 62 למטר 67.... אני באמצע תהליך של דיאטת הרזיה המבוססת על מאכלים מגוונים ובריאים.. אבל יש לי בעייה... אני כל יום קם בבוקר ב-7 ואז נוסע לבית ספר ומגיע הבייתה רק ב-4... כך שקשה לי לסדר לעצמי אוכל מגוון, בריא ודיאטטי כמו שצריך... בדרך-כלל כל יום אני שותה בבוקר ב-7 כשאני קם חצי כוס חלב פרה 3% ואז ב-10 ורבע בבוקר בערך אני אוכל חתיכה אחת (הכוונה היא ל-לא פרוסה) של לחם אחיד לבן או שחור עם גבינה לבנה או צהובה, ממרח השחר העולה,חומוס וכדומה... בזמן האחרון גם התחלתי לאכול ב-2 בערך פרי כארוחת צהריים...כדי לא להשמין... האם זה בסדר?? ובערב אני בדרך-כלל אוכל ב-6 או לפעמים אני אוכל עד 8 משהו בשרי ואם לא בשרי אז חלבי או פרווה... האם זה בסדר?? מה אני יכול לעשות כדי לגוון ולסדר את התזונה לאורך היום ולהצליח לרזות ולאכול אוכל בריא ומגוון... אשמח לקבל תשובה, בתודה על תשומת הלב והמשך יום טוב ונעים, ניב רגל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום ניב

ד''ר רוני חרמון
    24/03/2009

דיאטה בגיל שלך זה דבר חשוב . צריך לדעת לעשות אותה בכדי לא לפגוע בהתפתחות שלך. ממליץ לך לקבל יעוץ מקצועי. לדעתי אינה צריך לרדת במשקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו