טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. אני אנה בת 15 מטר שישים ושתיים וחצי, שוקלת 54 קילו. הייתי רוצה לרדת 2-3 ק"ג. אני שומרת על תזונה נכנה כל הזמן ולא אוכלת מתוקים,מתמידה לאכול רק 2 פרוסות לחם קל ביום,מרבה בחלבונים וכולי... כמובן שאני מתמידה על פעילות גופנית: 4-3 פעמיים בשבוע (אירובי+אימוני כוח). הייתי רוצה דיאטה מהירה שאוכל לרדת את ה2-3 ק"ג הללו במהירות ובלי ייסורים ולאחר מכאן אוכל לחזור לתפריט מאוזן ובריא בלי להעלות אותם בחזרה.
מצפה לתשובה, תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אבל אם את מתעקשת לרזות מהר (אני לא ממליץ מכמה סיבות) נסי הפרדת מזונות עשירת בשר רזה מכל סוג ובעיקר דגים. יש למעט בפחמימות מרוכזות או אפילו לוותר לתקופה מוגבלת בתנאי שתאוכלי הרבה ירקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בוקר: אשכולית ביניים: יוגורט 1.5%, פילפל אדום צהריים: סלמון טרי צלוי ,סלט גדול עם לימון ביניים : חזה עוף , גיבולי סלרי ערב: קופסת סרדינים אחרי סינון השמן, סלט לילה: גביע גבינה\קוטג' 3%, פילפל אדום
יש לשתות הרבה מיים גם אם את לא צמאה. אין להתמיד יותר משבועיים ברציפות. במקרה של עצירות, יום אחד פירות בלבד כולל תמרים לחים. פעילות אירובית בעצימות בינונית לפחות שעה ביום. בהצלחה!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד