סרטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן
    מרים
    18/03/2007

אבא שלי חולה בסרטן בקיבה הוא בן 74 אז אני שואלת איזה תזונה מתאימה לו טובה . ו..אבא שלי הולך כל חודש לבית חולים לטיפול כימותרפי ונשאר לו עוד פעם אחת -4 ימים לפני פסח הוא אמור לעשות את הטיפול האחרון אז אני שואלת לאחר הטיפול האחרון מה יעשו אז?
    וחשוב לציין אבא שלי רזה מאוד כולו עצמות והוא בקושי אוכל אז למה קשה לו לאכול האם זה בגלל התרופות? ומה מרגישים למי שישי להם סרטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן

הוספת תגובה

• סרטן

מוניקה קרן
    19/03/2007

אנשים שחולים בסרטן, במיוחד במערכת העיכול ובמיוחד תחת טיפולים כמוטרפיים, סובלים מחוסר תיאבון, עלולים לחוש שוני בטעימות (כלומר הטעמים אחרים בעיניהם, ולכן מזונות שאהבו בעבר אינם טעימים להם עוד). פרט לכך , המחלה עצמה דורשת מהגוף משאבים ולכן הוא צריך יותר אנרגיה מאשר אדם בריא. כל אלו גורמים לירידה במשקל. לגבי התזונה המתאימה לאביך, עליו להתיעץ באופן אישי עם דיאטנית במכון שבו הוא מטופל.
    בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו