מתוסכלת ומרגישה רע עם עצמי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת ומרגישה רע עם עצמי...
    שילי
    08/04/2009

היי,
    אני בת 22 בעוד חודש. במהלך השנה הראשונה בצבא עליתי 15 ק"ג שחצי מהם אני רוצה להוריד. גובהי כיום 1.62 ומשקלי 64.
    עם המשקל שעלה הביטחון העצמי ירד לחלוטין ואני מרגישה רע עם עצמי. מרגישה שהאוכל שולט בי ולא אני בו. מרגישה רע ואשמה אחרי שאוכלת כמויות גדולות או שטויות מרובות.
    אני התחלתי לעשות דיקור פעם בשבוע במסגרת קופ"ח.
    אוכלת: בבוקר 6:00 לפני העבודה: 3 כפות קוואקר+ כוס חלב+ ממתיק וקינמון+ כף זרעי פשתן טחון ושותה נסקפה. (בפסח אני משערת שאוכל יוגורט 1.5% עם תפוח חתוך). שותה 2 כוסות מים
    ביניים: 2 פרוסות לחם קל+ 2 כפות קוטג' 3% או כף אבוקדו, עגבניות שרי וגזר אחד חתוך. 2 כוסות מים עד לצהריים (בפסח אוכל אולי מצה של 100 קלוריות עם שיפון עם קוטג' וירקות)
    צהריים: חזה עוף או 3 קציצות הודו נקבה מבושלות ולא מטוגנות+ שעועית ירוקה מבושלת עם פטריות מוקפות על מחבת טפלון (עם תרסיס) ועוד ירק אחד חי או סלט (בפסח אין סיבה שלא אוכל אותו דבר). מים
    ביניים: פרוסת לחם קל עם שכבה לא עבה של נוטלה (בפסח אוכל פריכית אורז עם נוטלה, קשה לי לוותר על המתוק הזה, לא שובעת מחטיפי אנרגיה למיניהם) כוס נסקפה
    מאוחר יותר: פרי ויוגורט ביו 1.5%
    מים
    ערב: 2-3 לחם קל, סלט ירקות עם כף שמן זית או כף טחינה גולמית+ 3 כפות קוטג' 3%+ ביצה או טונה במים.
    (בפסח אוכל 2-3 פריכיות במקום הלחם או לחמניות קמח מצה ביתיות, קטנות).
    פרי
    סה"כ שותה כ2 ליטר מים ביום. 2 כוסות קפה.
    ספורט: 3 פעמים מכריחה את עצמי לעשות פעילות אירובית כמו הליכה בחוץ, 45 דק' בכל פעם. בנוסף בין 1-2 בשבוע אימון משקולות אינטנסיבי עם מאמן.
    האם התפריט מאוזן? כמה קלוריות בערך הוא מכיל?
    האם יוביל אותי לירידה הרצויה?
    חג פסח שמח!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אהרון אשמח להתייחסותך

שילי
    09/04/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייחסותי

אהרון
    09/04/2009

השמנת בנות בצבא היא תופעה נפוצה ויש לך אלפי שותפות, אבל צרת רבים אינה תמיד חצי נחמה.
    טוב שאת כבר מחפשת פתרון כאשר מצבך אינו מלהיב אבל עדיין סביר. לא הייתי משלה אותך שתחזרי למשקל שלפני השירות, אבל העיקר קודם כול לעצור את ההשמנה ולסגל לעצמך אורח חיים בריא שבהכרח יביא גם את ההרזיה בדרך הנכונה והעמידה במבחן הזמן.
    קבלי את הערותי לתפריט שהוא מאוזן ומכיל 1300 קלוריות
    בוקר: חלב 1%, גם פילפל אדום. אפשר לוותר על זרעי פישטן בגלל ערכם הקלורי ולהשיג את אומגה3 יותר איכותי מדגים.
    ביניים: לחם מקמח מלא
    צהריים: תמיד סלט גדול, 3 פעמים בשבוע דג טרי צלוי
    ביניים: במקום נוטלה - 2-3 תמרים
    ערב: אפשר לוותר על הלחם לטובת ירקות

פעילות אירובית את צריכה לבצע כל יום לפחות שעה על מנת לראות תוצאות מוחשיות.
    אשמח לשמוע על ההתקדמות הבלתי נמנעת ולא לשכוח שהעיקר ההתמדה.
    חג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירלי

ד``ר נסטור ליפובצקי
    09/04/2009

שירלי שלום,

ההרגשה שלך טבעית מאוד ולפי מה שאת מספרת והיוזמה שהתחלת, אני בטוח שתצליחי להחזיר את גופך למה שהיה.
    התזונה שלך והספורט שתכננת נראים לי בסדר גמור. הייתי מוסיף שעתיים לפני האימון 2 פרוסות לחם קל עם מריחה גבינה לבנה ותדאגי לאכול את ארוחת הערב במשך השעה שלאחר האימון.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לשניכם על ההתיחסות

שילי
    10/04/2009

וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו