הורדת אחוזי שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת אחוזי שומן

שלום

אני בן 24 גובה 1.80 ושוקל 72 קילו.
    אני מתאמן מזה שנתיים בחדר כושר אימוני משקולות.
    אני אוכל הרבה, אבל אוכל בריא, כלומר בעיקר גבינות דלות שומן, לחם שחור, טונה, דגנים בלי אחוזי שומן, בייצים, בשר..
    הצלחתי לפתח גוף נאה, הבעיה כאשר אני יושב כל השומנים באזור הבטן......
    השאלה שלי איך אני מוריד את השומנים באיזור הבטן?
    חבר אמר לי שאם רצים בדופק 170 למשך יותר מחצי שעה אז זה שורף רק שומן ולא פוגע בהתפחות השרירים.
    האם זה נכון? מה אני יכול לעשות כדי להוריד אחוזי שומן אך לא לעצור את התפתחות השרירים?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת אחוזי שומן

הוספת תגובה

• הורדת אחוזי שומן

ד``ר נסטור ליפובצקי
    09/04/2009

שלום גיל,
    קודם כל צריך להבין שלכל אחד יש מס' תאי שומן בגוף שפיתח בעיקר בזמן ילדותו והתבגרותו. ואם לי יש 30% יותר תאי שומן מאשר לאדם עם אותם נתונים שלי, כמובן שעל ידי דיאטה ואימונים אשפר את גופי אבל בסופו של דבר לא אצליח להגיע לגוף מושלם כי אותם שלושים % תאי שומן נוספים יבואו לידי ביטוי גם כשהתכולה של שומן בכל תא תהיה מינימלית.
    שנית אתה בהחלט יכול לעסוק בפעילות אירובית, לצמצם את אחוזי השומן מבלי לפגוע בהתפתחות השריר, את זה עושם על ידי אכילה מספקת במשך היום ובמיוחד לפני ואחרי האימוני כוח.

לגבי הדופק, אם תגיד מה הדופק שלך במנוחה יהיה אפשרי לחשב דופק רצוי.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר ליפובצקי

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה.
    בהמשך לתגובתך, אציין שאכן הייתי ילד שמן.
    הדופק שלי במנוחה הוא 60.
    מבחינת תזונה נראה לי שאני די מקפיד אך בכל זאת לא רואים תוצאות.
    אם תוכל להמליץ לי מה לעשות כדי בכל זאת להפחית באחוזי השומן..

תודה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    10/04/2009

הי,

עליך לאכול 108 גר' חלבון ליום כדי להמשיך לפתח שריר, יחד עם החלבון במיוחד לאחר אימון תוכל פחמימות, כך החלבון מגיע לשריר ביתר יעילות. צמצם שומנים, שים לב לשומנים שלא מרגישים אותם כגון הרבה שמן בסלט, חביתה...
    לגבי הדופק עליך להתאמן באימונים אירובים בדופק שמעל 142.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן צריך כל אימון להמשך?

האם בכל זמן האימון אני צריך להיות מעל דופק 142?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    10/04/2009

ברור שלוקח זמן מה להגיע לדופק הזה. מה רגע שאתה מגיע אליו, רצוי לא לרדת מתחתיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו