דיאטה ללא פעילות גופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה ללא פעילות גופנית
    בת
    11/04/2009

שלום
    נכון שפעילות גופנית מומלצת וחשובה ואני ידועתא ת כל הסיבות אבל, אם ואנילא פעילה גופנית ובכל זאת מרזה, הבנתי שהגוף מאבד את מסת השריר- השאלה אם זה נזק בלתי הפיך, כלומר, אם יש מכסה מסוימת של שריר שאם הגוף מעכל אותה אז אי אפשר לשחזר אותה? או שמדובר בשריר שבמילא בונים ומאבדים כל הזמן?

אודה על הסבר כי אני פדלאה בזכות ולא נדמה שזה שיתנה בקרוב, אבל אני לא רוצה לוותר על הדיאטה.

שאלה נוספת, מילדות יש לי בטן בולטת (כיום בת 30 וקצת), יש שיותר ויש שפחות. מאחר ואני כרגע בשיא ההשמנה שלי הבטן פשוט ענקית, קראתי שתרגילי בטן לא באמת עוזרים ושהכל תלוי בדיאטה.
    זה שנמע לי לא הגיוני, ברור שצריך להוריד את שכבת השומן ויש הרבה ממנה, אבל נדמה לי ששרירי הבטן גב שלי כל כך חלשים שזה חלק מהסיפור (אני מרגישה שלפעמים קשה לי אפילו לשבת לאורך זמן ואני חייבת לשכב, כאילו שקשה לי לחהזיק את הבטן גב ומה שמעליו).
    אודה על הסבר והכוונה לתרגילי בטן יעילים, האם להכניס את הבטן סתם במהלך היום בזמן הליכה זה גם תורם?

בתודה
    ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה ללא פעילות גופנית

הוספת תגובה

• דיאטה ללא פעילות גופנית

ד``ר נסטור ליפובצקי
    12/04/2009

הי ד',
    כאשר מבצעים דיאטה ללא פעילות גופנית מאבדים יותר שריר ונוזל. אם עולים בחזרה, מחזירים כ-50% מהשריר. רק על ידי אימונים אינטסיבים ותזונה מתאימה ניתן לעלות את כל השריר בחזרה. לא הייתי חושב על המסלול הזה אלא על לעשות את הדרך של ירידה במשקל יחד עם פעילות גופנית וכמה שפחות איבוד שריר.
    תרגילי בטן יעזרו לחזק את שריר הבטן מה שיעזור לך מבחינת פחות עומס על עמוד השדרה. שוב הכל במסגרת תזונה מתאימה ופעילות גופנית אירובית ואם אפשר גם תרגילי כוח.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו