טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, בעבר עשיתי דיאטת חרמון וירדתי בערך כ-12 קילו .. כל מי שמכיר את הדיאטה הנ"ל יודע שצריך כח רצון ...וממש הייתי גאה בעצמי והגעתי למשקל הרציו שלי שהוא 53 קילו (1.56 מבנה בינוני) בת 33 אוטטו ואז פרשתי מהדיאטה, לאחר 4 חודשים, ופשוט שמרתי והצלחתי להשאר במשקל הזה במשך כ-חודשיים ........הדבר היחיד שהרשתי לעצמי להתפרע בו ..זה שחזרתי לשתות נס קפה עם חלב...שזה היה אסור בדיאטה...אבל בשאר הדברים עדיין הקפדתי לשמור כמעט ללא פחמימות פשוט לא הרשתי לעצמי להרוס את מה שעמלתי והשגתי... הקטע המוזר הוא שאני לא מצליחה לסגור את הפה מאז שהגיע החג פסח אמנם הייתי לפני ווסת (קיבלתי היום) אבל ברמות שבא לי להרוג את עצמי אני עליתי כ-3 קילו שממש כואב לי, אני מודעת לנזק שאני גורמת לעצמי ואני ממש רוצה לחזור כמה שיותר לתפריט מסודר אשמח אם תוכלו לעזו רלי בבחירת תפריט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
וכאן לא תקבלי אחד נוסף, אבל אם תפרטי את כל מה שאת אוכלת ושותה (לא בפסח), נראה מה לא בסדר בתזונה שלך (כמותית ואיכותית) ותקבלי הצעות שיפור. צייני את המשקל הנוכחי שלך והפעילות הגופנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים